POCO lansează două noi modele de smartphone

POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a anunțat lansarea globală a modelelor POCO F4 și POCO X4 GT.
Lidia Neagu - vin, 24 iun. 2022, 18:28
POCO lansează două noi modele de smartphone

„Produsele flagship din portofoliul POCO au adus tot timpul cele mai bune performanțe din clasa lor la toate capitolele. Prin lansarea POCO F4 și POCO X4 GT suntem convinși că ne-am ridicat din nou la înălțimea așteptărilor. Avem toată încrederea în capabilitățile procesoarelor Snapdragon 870 și MediaTek Dimensity 8100”, a declarat Angus Ng, Head of Product Marketing în cadrul POCO Global. „Asigurarea celor mai înalte standarde pentru divertismentul de calitate și menținerea unor prețuri accesibile reprezintă abordarea experienței flagship pentru POCO”.   

POCO F4: Extrem de puternic și cu dotări premium 

POCO F4 este echipat cu chipsetul flagship Snapdragon® 870, un procesor pe 7nm cu suport 5G [1]. Dispozitivul are cea mai înaltă frecvență dintre toate telefoanele POCO, atingând viteze de 3.2GHz. Această viteză de procesare a smartphone-ului POCO F4 asigură timpi reduși de încărcare în cazul aplicațiilor solicitante, rularea eficientă a jocurilor cu cea mai bună grafică și o experiență fluidă pentru redarea paginilor web și a celorlalte aplicații. Performanțele de top sunt susținute de camera de răcire amplă de 3,112mm și de Tehnologia LiquidCool 2.0. POCO F4 are și o memorie RAM flagship, LPDDR5, iar memoria ROM de tip UFS 3.1 asigură accesul mai rapid la date și posibilitatea de a face multitasking chiar și în timpul folosirii celor mai solicitante aplicații.   

În același timp, POCO F4 este cel mai subțire model din portofoliul POCO. Telefonul are un ecran E4 AMOLED de 6,67″ și un corp ultra-redus de doar 2,76mm DotDisplay, unul dintre cele mai mici din întreaga industrie. Display-ul flagship are o rată de refresh de 120Hz și o 

rată de răspuns la atingere de 360Hz. Luminozitatea maximă a ecranului este de 1,300 niți și orice tip de conținut este afișat la valorile ideale, atât la nivelul detaliilor, cât și al contrastului. Difuzoarele duale, verificate împreună cu Dolby Atmos, duc și mai departe experiențele imersive, printr-un sunet dinamic și clar.

POCO F4 este dotat cu un setup triplu de camere, iar senzorul principal de 64MP este primul al companiei care are funcția de stabilizare a imaginii (OIS). Fotografiile sunt clare, chiar și în lumină redusă. Pe lângă principala de 64MP, există și un senzor ultra-wide de 8MP și unul macro de 2MP. Acest setup este capabil să surprindă cele mai mici detalii. Camerele 4K sunt completate de o mulțime de funcții amuzante și utile, precum Panoramic Selfie Mode, Night Mode, AI Skyscaping 4.0 și AI Erase 2.0.   

POCO F4 este dotat cu o baterie de 4.500mAh (typ), cu încărcare turbo la 67W, fiind nevoie de doar 38 de minute pentru ca telefonul să ajungă la 100% [2]. Bateria încărcată la maximum asigură 10 ore de gaming, 21 de ore de playback video și 119 ore de redare a muzicii. Dispozitivul utilizează tehnologia Middle Middle Tab (MMT), o metodă de încărcare rapidă prin care curentul intră în circuit din două direcții pentru mai multă viteză și stabilitate, dar și pentru a susține performanțe înalte pe parcursul unor perioade mai lungi de timp. 

POCO X4 GT: Performanțe înalte pentru gaming și divertisment 

POCO X4 GT este dotat cu chipsetul MediaTek Dimensity 8100, un procesor avansat TSMC pe 5nm, care le asigură utilizatorilor performanțe rapide cu un consum redus de energie și overheating abia perceptibil. Memoria RAM LPDDR5 și ROM de tip UFS 3.1 sunt, de asemenea, la nivel flagship, iar POCO X4 GT suportă sesiuni de gaming la un frame-rate înalt. Sistemul de răcire este bazat pe tehnologia Liquid Cool 2.0 și asigură performanțe fluide chiar și atunci când utilizatorii folosesc dispozitivul la capacitate maximă.

O premieră pentru dispozitivele POCO este introducerea ratei de afișare 20.5:9 LCD pe noul X4 GT, ceea ce asigură mai mult confort atât în utilizarea, cât și în controlul telefonului. Țintind să ofere cel mai bun LCD de pe piață, este dotat cu primul LCD True Display din portofoliul POCO. X4 GT vine cu îmbunătățiri la nivel hardware, precum reducerea luminii albastre (dăunătoare ochilor) cu până la 30%. Telefonul are un miliard de culori și suport extins al gamei de culori DCI-P3 pentru un contrast mai bun și detalii mai bogate în timpul folosirii ecranului.  

POCO X4 GT are o baterie de 5.080mAh (typ) cu densitate mare, care se încarcă rapid și în siguranță la 67W turbo. O încărcare completă la 100% durează doar 46 de minute. Cu ajutorul tehnologiei Middle Middle Tab (MMT), telefonul asigură sesiuni de gaming de peste 90 de minute, atunci când stă la încărcat doar 10 minute.

Dotat cu o cameră triplă versatilă și difuzoare stereo Dolby Atmos®, POCO X4 GT funcționează ca o cameră 4K cu o mulțime de funcții cool, care îi ajută pe utilizatori să își arate potențialul creativ. Camera principală este de 64MP, iar, pe lângă ea, telefonul are un senzor ultra-wide de 8MP și unul macro de 2MP. Fotografiile sunt foarte detalitate, fie că este vorba de peisaje, portrete sau macro. Camera frontală de 16MP asigură selfie-uri de calitate. Cele 19 template-uri de vlog preinstalate, precum și funcția Drafts oferă posibilitatea de a filma și edita conținutul direct de pe telefon.

Pentru că sunt două dispozitive cu toate atributele necesare, POCO mai adaugă un serviciu pentru POCO F4 și POCO X4 GT. Utilizatorii se pot bucura de servicii premium post-vânzare, care le asigură o reparație gratuită a ecranului în primele șase luni de la achiziționare. 

POCO F4 și POCO X4 GT sunt livrate cu abonament YouTube Premium preinstalat. Clienții pot astfel să se bucure de serviciul YouTube Premium până la două luni gratuit. Acest lucru înseamnă conținut YouTube fără reclame, vizionare offline și acces neîntrerupt la conținut video și audio în platforma YouTube.  

Prețuri și disponibilitate

POCO F4 va fi disponibil în trei variante de culoare: Night Black, Moonlight Silver, Nebula Green. De asemenea, va avea două variante de stocare: 6GB+128GB și 8GB+256GB. Disponibilitatea și prețurile din România vor fi anunțate în curând. Producătorul a anunțat însă prețurile la nivel internațional:

Varianta 6GB+128GB: preț recomandat de vânzare de 399 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați.

Varianta 8GB+256GB: preț recomandat de vânzare de 449 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați.

POCO X4 GT va fi disponibil în trei variante de culoare: Silver, Black, Blue. De asemenea, va avea două variante de stocare: 8GB+128GB și 8GB+256GB. 

Varianta 8GB+128GB: preț recomandat de vânzare de 379 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați.

Varianta 8GB+256GB: preț recomandat de vânzare de 429 euro, în rețeaua distribuitorilor autorizați.

Te-ar mai putea interesa și
Activele nete ale fondurilor de investiţii au scăzut cu 5,5% în iunie, la 17,25 miliarde lei
Activele nete ale fondurilor de investiţii au scăzut cu 5,5% în iunie, la 17,25 miliarde lei
Activele nete ale fondurilor deschise de investiţii locale s-au situat la o valoare de aproximativ 17,25 miliarde lei în iunie, în scădere cu 5,5% comparativ cu luna precedentă, potrivit unui......
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
Tendinţele în materie de tehnologie au migrat, încetul cu încetul, şi către zona de obţinere de beneficii financiare ...
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a crescut, în mai 2022, la 614,338 miliarde de lei, de la 602,871 ...
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei a fost probabil săptămâna trecută să reorienteze unităţi pentru a-şi consolida campania în sudul ...