1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Policolor Bucureşti redeschide o fabrică a Orgachim în Ruse

Una dintre cele mai mari companii străine controlate de o firmă românească, Orgachim (Bulgaria), parte a Grupului Policolor, îşi va redeschide oficial fabrica de răşini de la Ruse, după o investiţie de 3,8 milioane de euro.

06 mai, 2014 | | ECONOMICA.net

Joi, la Ruse, va fi inaugurată oficial fabrica de răsşini de la Ruse a Orgachim Resins, o subsidiară a Policolor Bucureşti, modernizată după o investiţie de 3,8 milioane de euro.

Policolor este controlată de fondul de investiţii Reconstruction Capital II (RC2), administrat de New Europe Capital. RC2 are 40% din acţiunile Policolor, care la rândul său are 91% din Orgachim.
Policolor a înregistrat un profit operaţional (EBIDTA ) echivalând cu 3,1 milioane de euro, anul trecut, potrivit raportului RC2

RC2 mai are deţineri româneşti importante în compania de instrumente financaire Top Factoring (93%), în cea de lactate Albalact (25%) şi în Mamaia Resort Hotels (63%) care administrează Hotelul Golden Tulip din staţiune.

În Serbia, RC2 controlează mai multe firme grupate sub un offshore, East Pont Holdings, şi care operează în domeniii diferite, precum procesarea minereului de cupru, fabricarea cablelor din cupru, mori, brutării şi imobiliare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO