1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Policolor se mută în zona industrială din vestul Capitalei

Policolor îşi va reloca activitatea, în circa trei ani, în zona industrială din vestul Capitalei, într-o fabrică nouă, de 7 milioane euro, cu o capacitate de 4.000 tone/an, investiţie estimată la şapte milioane de euro.

30 apr, 2014 | Agerpres

'O să eliberăm Pallady (n.r actuala platformă din Bd. Theodor Pallady) şi ne mutăm. Facem o fabrică nouă pe 2,5 hectare. În Pallady avem 14 ha', a afirmat, miercuri, Marius Văcăroiu, CEO Policolor-Orgachim.

Acesta a precizat că a început deja licitaţia pentru selectarea consultantului pentru proiectare, în cinci luni ar putea fi obţinută autorizaţia de construcţie, iar lucrările de construcţie ar urma să dureze circa 18 luni, după care va începe mutarea echipamentelor.

'Am început licitaţia pentru selectarea consultantului pentru proiectare. În cinci luni dorim să obţinem autorizaţia de construcţie. Lucrările de construcţie estimăm că ar trebui să dureze 18 luni. Investiţia este estimată la 7 milioane euro, iar noua fabrică va avea o capacitate de producţie de 4.000 tone', a spus Marius Văcăroiu.

Policolor - Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.

Grupul Policolor - Orgachim s-a format în august 1998, după ce Policolor a achiziţionat 51% din acţiunile producătorului de vopsele, răşini şi anhidridă ftalică - Orgachim JSC, Bulgaria.

Grupul deţine un portofoliu foarte diversificat de produse pentru casă, pentru construcţii, pentru auto şi pentru industrie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO