1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

News

Poliţia Română, la Discovery Channel. Din 8 octombrie

Discovery Channel difuzează, din 8 octombrie, în fiecare luni, de la ora 22.00, primul serial filmat în România - "Poliţişti de elită" -, o producţie despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

02 oct, 2012 | Mediafax

Programul prezintă cele trei echipaje de poliţie în misiuni speciale de luptă împotriva criminalităţii şi va fi difuzat, începând cu luna octombrie, în 105 ţări din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Afica. În România, primul episod va fi difuzat luni, 8 octombrie, începând cu ora 22.00.

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), implicaţi în misiuni de răpire, trafic de droguri şi de arme sau raiduri de proporţii în zone cu un grad înalt de infracţionalitate. Mai multe echipe de filmare din Moscova, Bucureşti şi Varşovia au surprins în detaliu aceste misiuni, relatând fiecare poveste din perspectiva ofiţerilor de poliţie implicaţi, care comentează evenimentele pe măsură ce acestea se derulează. De asemenea, fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare ţară în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, serialul le va dezvălui telespectatorilor modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).

"Colaborarea cu Discovery Channel ne onorează. Consider că este o oportunitate ca cetăţenii să cunoască îndeaproape activitatea poliţiştilor români. Activitatea Poliţiei Române şi a Poliţiei de Frontieră, cele două structuri M.A.I. implicate în proiect, este una extrem de dificilă care necesită un efort maxim şi un profesionalism desăvârşit. Misiunile desfăşurate sunt mult mai complexe decât cele prezentate, în general, de către mass-media, dar acum, cu ocazia acestui proiect, telespectatorii vor avea ocazia să afle şi partea mai puţin vizibilă a activităţii poliţiştilor de elită. Aceştia vor descoperi că devotamentul lor faţă de ţară şi de misiunea lor stă întotdeauna înaintea vieţii de familie. Sunt convins că acest proiect va avea un real succes şi că această primă colaborare cu Discovery Channel este doar începutul", a declarat Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor.

"Datorită sprijinului acordat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră, echipa Discovery a avut acces fără precedent în culisele unor misiuni speciale, oferind mai departe telespectatorilor ocazia de a fi martorii unor intervenţii impresionante. Sunt convinsă că serialul va fi urmărit cu mult interes atât de publicul din România, cât şi de cel din alte ţări, datorită subiectului original şi ritmului alert care te face să te simţi în mijlocul acţiunii", spune Ada Roseti, director de programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Serialul a fost realizat în colaborare cu compania de producţie Atom Productions International, sub coordonarea lui Paul Welling, Senior Vice President, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa) este o divizie a Discovery Communications, una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul programelor documentare. În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, Discovery distribuie 14 branduri, traduse în 27 de limbi şi care ajung la 244 milioane abonaţi din 118 ţări.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO