Ponta: Datele INS confirmă că majoritatea este dată de femei cu 51,5%. România mai are o şansă

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a felicitat, sâmbătă, colegele de partid, dar şi adversarele politice, în contextul sărbătorii de 8 martie, subliniind că în România majoritatea este dată de femei ceea ce înseamnă că "ţara are o şansă".
Economica.net - sâm, 07 mart. 2015, 12:36
Ponta: Datele INS confirmă că majoritatea este dată de femei cu 51,5%. România mai are o şansă

Ponta a participat la un eveniment organizat de Organizaţia de Femei a PSD, dedicat lansării „Pactului pentru demnitatea femeii”.

„Vreau doar să le salut pe toate colegele mele, doamnele, domnişoarele şi pe toate cele care astăzi sunteţi aici şi să vă zic la mulţi ani pentru primăvară, pentru anul 2015. Este adevărat că nu a venit de tot primăvara, dar, după 10 ani de iarnă, e nevoie de un pic de timp ca să vină primăvara. (…) Am încredere că vine primăvara, nu cred că cineva poate să o oprească, nu cred că cineva poate să o întârzie foarte mult. Astăzi am primit şi o veste bună din partea INS. S-a confirmat că, în continuare, în România, majoritatea este dată de femei, 51,5%. Deci, înseamnă că ţara are o şansă. După aceea, o să vedem dacă acest procent se respectă în conduceri de partide, în companii, în multe alte zone”, a declarat preşedintele PSD.

Ponta a adăugat că a luat act de anunţul candidaturii Rovanei Plumb la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD, completând că nu poate să-şi exprime tranşant susţinerea, pentru a nu-i dezavantaja pe cei care vor dori să intre în cursa pentru această funcţie.

„Am luat act de candidatura Rovanei şi de propunerea pe care dumneavoastră o faceţi şi nu pot să spun că o susţin, pentru că nu ar fi corect faţă de alţi posibili candidaţi, dar pot să spun că m-aş bucura să câştige Rovana”, a afirmat liderul social-democraţilor.

Preşedintele PSD i-a transmis colegei sale de partid să fie atentă deoarece, ca lider politic de prima linie, va fi supusă unor atacuri din partea adversarilor politici.

Victor Ponta a ţinut să transmită şi doamnelor şi domnişoarelor din familia sa un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de 8 martie. „Vreau să le transmit celor care nu sunt în sală astăzi, la mulţi ani, toate gândurile mele bune. Vreau să-i transmit direct acest gând mamei mele, care, din păcate, se uită la televizor, Irinei care, din fericire, nu se uită la televizor, surorilor mele Alexandra şi Isabela care nu mai au televizor de o lună de zile şi mai bine şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus el.

Preşedintele PSD a felicitat-o şi pe fosta sa colegă din USL Alina Gorghiu, actual copreşedinte al PNL, transmiţându-i să nu se transforme într-o „pedelistă”. Alături de Victor Ponta la evenimentul OFPSD a participat şi soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Sursa: AGERPRES

Te-ar mai putea interesa și
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
S-a scumpit benzina. Cât costă azi carburanții în România
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a majorat azi prețurile benzinei vândute în stațiile proprii, menținând prețul motorinei....
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului
UPDATE Israelul a lansat un atac asupra Iranului
Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul ...
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica a scos la licitație contractul pentru o nouă hidrocentrală, Nehoiașu 2
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a scos la licitație lucrările pentri finalizarea ...
De la poarta fermei pe raft. Cum se modifică prețurile în România vs celelalte state din UE
De la poarta fermei pe raft. Cum se modifică prețurile în România vs celelalte state din UE
Luând ca exemplu merele, produs pentru care există date atât la nivel local cât și pentru mare parte dintre statele ...