1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Porsche Engineering Romania închiriază 3.500 de mp de spaţii de birouri în Cluj-Napoca

Porsche Engineering Romania, subsidiara locală a Porsche Engineering Group GmbH, specializată în dezvoltarea de software pentru industria automotive, a închiriat o suprafață de aproximativ 3.500 de mp în proiectul de birouri Vivido, care va fi livrat pe piață luna viitoare. O suprafață de 2.200 de mp va fi preluată în perioada imediat următoare iar restul până la 3.500 de mp vor fi preluați în 2020. 

17 apr, 2018 | | ECONOMICA.net

Compania producatoare de software pentru industria automotive Porsche Engineering România, subsidiara locală a Porsche Engineering Group GmbH, a închiriat o suprafață de 3.500 de mp de spații de birouri moderne în proiectul Vivido din Cluj–Napoca, cea mai mare suprafață preluată în ultimele 12 luni în cea mai mare piață regională de birouri din afara Bucureștiului.

Tranzacția a fost intermediată de către Coldwell Banker Transilvania, biroul local al companiei de consultanță imobiliară Coldwell Banker România. 

Închirierea noii suprafețe de birouri va permite Porsche Engineering Romania să își mărească de peste trei ori echipa locală, o nouă creștere a numărului de specialiști care lucrează în cadrul companiei fiind deja prevăzută pentru anul 2020. La momentul deschiderii subsidiarei locale în 2016, compania avea în România șapte angajați.

"Tranzacția încheiată de către Porsche Engineering Romania este una extrem de importantă nu doar pentru Cluj–Napoca, dar și la nivel național, deoarece arată că România și Clujul în al doilea rând nu reprezintă doar o destinație pentru sedii secundare sau pentru activități de tip back office și BPO – Business Process Outsourcing. Forța de muncă înalt calificată și creșterea economică generală din Cluj–Napoca fac ca orașul să fie foarte atractiv pe segmentul de cercetare și dezvoltare de produse și estimăm că vom asista la noi tranzacții de acest tip în viitor", a declarat Cristian Șimon, director Office Division în cadrul Coldwell Banker Transilvania.

Compania este una dintre cele patru filiale ale grupului Porsche Engineering Group GmbH - deținut integral de producătorul Porsche AG, amplasate în afara Germaniei. Subsidiara din Cluj – Napoca este specializată în dezvoltarea de software pentru industria auto și este o parte importantă a serviciilor de inginerie integrată ale Porsche Engineering din întreaga lume. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO