Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 sunt disponibile în România

Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 - care înlocuieşte HBO Comedy - sunt disponibile în România, începând de luni, ambele în format SD şi HD, potrivit News.ro.
Economica.net - lun, 21 mart. 2016, 18:30
Posturile de televiziune HBO2 şi HBO3 sunt disponibile în România

Toate posturile din portofoliul HBO – HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2 -, împreună cu versiunile lor HD, vor avea disponibilă opţiunea de a selecta dublaj în limba maghiară, informează HBO România.

„Decizia de a extinde portofoliul a fost determinată de dorinţa de a oferi publicului HBO şi mai multe opţiuni, cu o adresabilitate mai extinsă. Venim cu propuneri pentru toţi iubitorii de film, cărora le oferim posibilitatea de a alege programul potrivit dintr-o selecţie vastă de titluri disponibile pe cele trei posturi: HBO, HBO2, HBO3”, a declarat Mădălina Popescu, Country Manager HBO România.

Potrivit HBO România, postul HBO2 propune programe pentru întreaga familie – de la comedii şi filme pentru copii, la filme de acţiune şi thrillere.

Între producţiile care vor avea premiera în curând la HBO2 se numără filme precum „How to Train Your Dragon 2/Cum să îţi dresezi dragonul 2”, „Night at the Museum: Secret of the Tomb/O noapte la muzeu: Secretul Faraonului”, „X-Men” şi „Guardians of the Galaxy/Gardienii galaxiei”.

HBO 3 aduce producţii HBO noi, dar şi de colecţie. Postul de televiziune va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii HBO Europe. Astfel, HBO 3 va difuza în întregime „Game of Thrones/Urzeala tronurilor”, „The Sopranos/Clanul Soprano”, „Rome/Roma”, „Entourage/Anturaj” începând din luna martie. În programul noului post se vor găsi şi titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: „Umbre”, „Aranyelet/ O viaţă bună” (produs în Ungaria) şi „Mamon” (produs în Cehia).

Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...