Premieră în retail: Mega Image devine primul lanţ de supermarketuri care îşi deschide propriul magazin virtual

Retailerul belgiano-olandez Mega Image, numărul unu pe piaţa supermarketurilor din România, a lansat astăzi propriul magazin online. Până acum a funcţionat în Marketplace eMag.
Economica.net - joi, 23 nov. 2017, 14:24
Premieră în retail: Mega Image devine primul lanţ de supermarketuri care îşi deschide propriul magazin virtual

Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, intră de azi în mediul virtual prin lansarea propriului supermarket online, ce va funcţiona separat de platforma Marketplace eMag ca până acum. Platforma online www.mega-image.ro oferă acces la cea mai mare sortimentaţie de produse, de la cele dry, proaspete și congelate, până la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery şi Equilibrum, informează compania. Pentru comenzile în București, este disponibilă întreaga sortimentație de produse, iar pentru comenzile din țară, sunt excluse produsele proaspete şi congelate, acestea necesitând condiţii speciale de livrare.

„Ceea ce ne diferențiază în segmentul de retail este faptul că suntem mai mult decât un supermarket, suntem un brand puternic construit pe indicatori unici, inspirat chiar de clienții noștri, care funcționează perfect și îi inspiră cu fiecare vizită și experiență din magazinele noastre. În această direcție, am investit și vom continua să investim în e-commerce pentru a oferi o experiență cu adevărat completă la cumpărături. Ne bucurăm că, după un efort intens de echipă, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va susține și mai mult în strategia de a fi aproape de clienții noștri și de a le oferi inspirație la cumpărături prin soluții complete și inovatoare. În continuare, vom îmbunătăți constant platforma noastră online, în cele mai mici detalii” , a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

În ceea ce privește livrarea comenzilor, clienţii au posibilitatea să aleagă una dintre cele două opţiuni de livrare: direct acasă sau ridicarea personală a comenzii din pick-up point-urile din Bucureşti, în prezent peste 60 de locații în interiorul magazinelor Mega Image. În plus, fiecare client are posibilitatea de a selecta intervalul orar în care poate fi făcută livrarea acasă.

Livrarea în Bucureşti se face în maşini speciale ce asigură şi condiţiile optime de temperatură, pentru produsele proaspete şi congelate, iar în ţară se face prin intermediul curierilor parteneri în cutii cu ambalaje speciale ce asigură integritatea produselor.

Totodată, clienţii îţi pot salva propriile liste de cumpărături pentru o accesare ulterioară, pot adăuga direct în coş produsele aflate în cataloagele promoţionale sau pot transforma printr-un singur click o reţetă într-o listă de ingrediente.

În plus, pentru lansarea oficială, Mega Image a pregătit mai multe oferte promoţionale exclusiv pentru clienţii online şi o campanie puternică de comunicare ce acoperă toate mediile, atât online cât şi offline.

Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limită costul pentru livrare este de 20 de lei.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 573 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

Te-ar mai putea interesa și
Bucureştiul şi-ar putea depune candidatura pentru a găzdui Forumul Oraşelor în 2025
Bucureştiul şi-ar putea depune candidatura pentru a găzdui Forumul Oraşelor în 2025
Municipiul Bucureşti ar putea candida pentru a găzdui Forumul Oraşelor 2025, conform unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut în şedinţa de luni a Consiliului General al Capitalei....
Grindeanu: Toate fondurile europene pentru infrastructură au fost absorbite integral în 2014-2020
Grindeanu: Toate fondurile europene pentru infrastructură au fost absorbite integral în 2014-2020
Toţi banii europeni disponibili pentru îmbunătăţirea infrastructurii din România au fost absorbiţi în exerciţiul ...
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Europa se pregătește să interzică importurile de gaze lichefiate (LNG) din Rusia
Uniunea Europeană este pregătită să abordeze problema importurilor de gaze rusești pe continentul european, pe fondul ...
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană cere României, Bulgariei şi Spaniei să respecte legislaţia privind achiziţiile publice
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...