1EUR = 4.7231 RON | Bucureşti 28 º

News

Premieră pentru Mega Image. Lansează un Shop&Go doar cu mâncare gătită

Retailerul belgiano-olandez Mega Image, care operează cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, va lansa în curând un nou concept de magazin Shop&Go. Va fi amplasat în food court Plaza România şi va comercializa în special mâncare gătită sub brandul propriu Mega Apetit. 

06 dec, 2017 | ECONOMICA.net

Mega Image intră puternic şi pe segmentul ready meal şi va deschide un prim magazin dedicat. Potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial, retailerul va deschide în Plaza România, la etajul 2, un Shop&Go Apetit, unitate ce va comercializa mâncare gătită sub brandul propriu Mega Apetit.

Mega Apetit este primul brand propriu de produse ready meal al retailerului şi a fost lansat în decembrie anul trecut. 

Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvich-uri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete.

În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri realizate după rețete create de doi chefi renumiți, Joseph Hadad și Alex Iacob. Colaborarea este o premieră pe piață, atât pentru categoria de ready meal, cât și pentru cei doi chefi, care aduc un răsfăț culinar accesibil prin sortimente delicioase de supe, feluri principale, salate și deserturi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 573 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Compania operează şi un magazin online. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO