1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

News

Premierul Grindeanu, în vizită de lucru la Buzău; câteva zeci de comercianţi l-au aşteptat nemulţumiţi

Premierul Sorin Grindeanu se află, sâmbătă, într-o vizită de lucru la Buzău, unde a ajuns încă de vineri seară, el urmând să discute cu primarii din judeţ despre accesarea de fonduri europene. Grindeanu a fost aşteptat, sâmbătă dimineaţă, în faţa Primăriei Buzău, de câteva zeci de comercianţi nemulţumiţi că municipalitatea vrea să desfiinţeze un centru comercial.

04 mar, 2017 | News.ro

Sorin Grindeanu a ajuns la Buzău încă de vineri seară, iar sâmbătă, în jurul orei 10.00, premierul a venit la Primăria Buzău, pentru a discuta cu primarul Constantin Toma.

Aproximativ 40 de comercianţi din Buzău l-au aşteptat pe premier, sâmbătă dimineaţă, în faţa sediului Primăriei, pentru a i se plânge că primarul vrea să desfiinţeze centrul comercial Bazar, pentru ca în clădirea în care acesta funcţionează să fie amenajat un sediu secundar al Primăriei, pentru arhive şi relaţii cu publicul.

Oamenii i-au spus premierului că de zeci de ani îşi desfăşoară activitatea în centrul comercial respectiv şi că este singura lor sursă de venit şi i-au solicitata să găsească o ”soluţie viabilă” pentru ei. Citeşte mai mult pe News.ro. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO