Prețul Dogecoin înregistrează o scădere, dar ICO-ul Dogeverse strânge peste 800.000 USD în doar două zile (P)

În ultimele 48 de ore, prețul Dogecoin (DOGE) a experimentat o scădere abruptă de 9%, coborând sub pragul de 0,20 USD și stabilindu-se la 0,19 USD. Această scădere a venit după o creștere efemeră care a propulsat moneda peste pragul de 0,20 USD, marcând un sentiment de volatilitate în piață.
Ion Dobreanu - vin, 12 apr. 2024, 20:24
Prețul Dogecoin înregistrează o scădere, dar ICO-ul Dogeverse strânge peste 800.000 USD în doar două zile (P)

Cu toate acestea, chiar și în fața declinului DOGE, entuziasmul investitorilor nu s-a stins. O dovadă elocventă a acestui fapt este lansarea recentă a proiectului Dogeverse (DOGEVERSE), care a reușit să strângă o sumă impresionantă de peste 800.000 USD în primele două zile ale ofertei inițiale de monede (ICO).

Cumpără Dogeverse

Această performanță sugerează că există încă un interes considerabil în comunitatea investitorilor pentru proiectele noi legate de Dogecoin, indiferent de turbulențele pieței.

Dogecoin înregistrează corecții ale prețului

În ultimele zile, Dogecoin (DOGE) a fost martorul unor corecții ale prețului, semn că optimismul anterior de pe piață și-a pierdut din amploare.

Vânzările par să fie în principal de natură tehnică – DOGE a traversat nivelul de rezistență de 0,20 USD pe graficul de 4 ore, doar pentru a fi rapid respins.

Se pare că investitorii de retail căutau să obțină câștiguri, însă au fost întâmpinați de o barieră puternică.

În ciuda acestui fapt, volume substanțiale, în valoare de peste 2 miliarde de dolari, au fost tranzacționate ieri pe marile burse, ilustrând fluxuri intense în ambele direcții.

În prezent, Dogecoin testează un suport tehnic crucial sub forma mediei mobile exponențiale (EMA) pe 20 de zile pe graficul zilnic.

O rupere decisivă sub acest nivel ar putea declanșa o retragere mult mai amplă în a doua parte a săptămânii.

Pe de altă parte, dacă DOGE își revine de la această EMA, s-ar putea alimenta o altă tentativă din partea cumpărătorilor de a depăși rezistența de 0,20 USD.

Cumpără Dogeverse

 

Mania din jurul monedelor meme pare să ia o pauză, pe măsură ce investitorii își retrag profitul

În timp ce Dogecoin atrăgea atenția cu scăderea pe care a înregistrat-o, vânzările s-au răspândit în întregul univers al monedelor meme, sugerând un sentiment de precauție generalizată în rândul investitorilor.

După un început de săptămână plin de entuziasm, investitorii de retail și-au luat câștigurile și au ales să iasă din poziții.

De la Shiba Inu la Dogwifhat și până la Pepe, aproape fiecare criptomonedă cu tentă umoristică a fost afectată negativ în ultimele 48 de ore.

SHIB și PEPE au cunoscut o scădere de 6%, în timp ce WIF a înregistrat o pierdere aproape dublă, de aproximativ 12%.

Chiar și MEW, care se bucurase de o performanță excepțională săptămâna trecută, a simțit impactul, consemnând o scădere de 10%.

Unică în peisajul monedelor meme, BRETT, pe blockchainul principal, a rămas în zona verde.

Deși creșterea sa modestă de 1% poate părea mică în comparație cu exploziile de creștere văzute anterior, orice evoluție pozitivă este semnificativă, având în vedere declinul generalizat.

Profiturile nu au fost însă limitate la această categorie.

Chiar și Bitcoin a cunoscut o scădere de 6% începând de luni, semnalând un posibil declin al optimismului investitorilor.

Este încă incert dacă scăderea monedelor meme reprezintă o simplă retragere a profiturilor sau marchează începutul unei corecții mai ample și mai profunde.

Prevânzarea Dogeverse sfidează declinul monedelor meme și strânge 880.000 USD

Pe măsură ce piața monedelor meme se retrage într-o relativă liniște, un proiect se evidențiază în mod deosebit, sfidând tendința de scădere: Dogeverse, alături de prevânzarea sa de succes.

Chiar și în fața acestor scăderi de pe piața monedelor meme, investitorii au achiziționat cu entuziasm jetoanele DOGEVERSE.

În primele 48 de ore de la debutul său din această săptămână, Dogeverse a adunat deja o sumă considerabilă de 880.000 USD de la cumpărători dornici să se implice.

Iar interesul continuă să crească, cu jetoanele DOGEVERSE încă disponibile la prețul atractiv de doar 0,000291 USD fiecare.

Dar ce stârnește acest entuziasm, mai ales în contextul în care restul pieței monedelor meme înregistrează corecții?

Acest lucru se datorează, probabil, abordării cu mai multe blockchainuri a proiectului Dogeverse și tokenomiei sale solide, aspecte care au rezonat puternic cu comunitatea de retail.

Folosind tehnologia de legătură pentru a permite DOGEVERSE să existe pe Ethereum, BNB, Solana, Polygon, Avalanche și Base, acest proiect a exploatat interoperabilitatea blockchainurilor, atrăgând astfel atenția comercianților de criptomonede.

Toate acestea combinate cu recompensele de staking estimate la un impresionant 1.463% pe an fac ca ICO-ul Dogeverse să fie o alegere atrăgătoare pentru mulți.

Crescând în popularitate pe platformele de socializare, canalul de Twitter al Dogeverse a câștigat sute de noi urmăritori în mai puțin de trei zile, în timp ce grupul său de Telegram continuă să atragă noi membri dornici să afle mai multe despre obiectivele echipei de dezvoltare.

Cu fiecare zi ce trece, interesul din jurul Dogeverse pare să crească, iar ICO-ul său continuă să își croiască drumul, sfidând acțiunile de corecție ale pieței.

Cumpără Dogeverse

 

 

Te-ar mai putea interesa și
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică ridicată în stil eclectic și decorată cu zeități mitologice se vinde cu 1.140.000 de euro pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX. Imobilul este situat pe o......
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică şi optică
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică ...
Secretarul american de stat Antony Blinken a declarat luni că, deşi China nu furnizează Rusiei arme şi muniţii, oferă ...
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din ...
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii ...
Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, ...