Preţul XRP s-a prăbuşit în timp ce acest nou token face gălăgie pe piaţa crypto

Într-un mod deja tradițional, odată cu reducerea prețului BTC piața crypto a experimentat și o reducere a prețului XRP. Experții consideră că fenomenul are la baza sa și influența balenelor. Mai mulți experți și-au propus să facă o analiză tehnică aprofundată a fenomenului, prezentăm o asemenea analiză în cadrul acestui articol.
Ion Dobreanu - sâm, 27 ian. 2024, 06:57
Preţul XRP s-a prăbuşit în timp ce acest nou token face gălăgie pe piaţa crypto

Ce s-a întâmplat cu XRP?

În timp ce noul token eTukTuk face adevărată gălăgie pe piața crypto, săptămâna trecută, criptomoneda XRP a căzut a trăit vremuri grele, prețul său coborând sub 0,54 USD. Această scădere urmează unei inversări a valorii Token-ului de la EMA de 20 de zile, situată la 0,56 USD.

Revenind la impactul balenelor, acțiunea care cu adevărat a zguduit piața a fost operațiunea efectuată de o balenă XRP care a vândut în jur de 29,5 milioane de jetoane pe Bitstamp, o platformă din Luxemburg. Această vânzare gigantică, în valoare de aproape 15 milioane de dolari, a avut loc pe măsură ce prețul XRP a scăzut.

Pentru obiectivitate, trebuie să menționăm că și piața crypto, în general, este într-un moment de cotitură. Chiar și instrumentele comercianților profesioniști, cum ar fi indicele de putere relativă (RSI) sau volumul echilibrat, arată că piața este într-o stare proastă. Pentru comercianți, poate exista o mică șansă de a vinde dacă prețul crește spre 0,53-0,55 USD, dar precauția rămâne în ordine. În acest context, umătorul prag critic este la nivelul de aproximativ 0,473 USD.

Cumpără eTukTuk

Predicție preț XRP – se va redresa?

Chiar și având în vedere toate cele menționate, mulți analiști consideră că XRP este subevaluat în acest moment și că există un spațiu real pentru creșterea prețului acestei criptomonede. Conform analizei lui Santiment, raportul dintre cât valorează XRP pe piață și ce ar trebui să valorize este cel mai scăzut din 18 octombrie. Acest lucru implică faptul că jetonul ar putea valora mai mult decât ceea ce vedem în acest moment.

Având în vedere că 2023 a fost un an dificil pentru XRP (din cauza lipsei de utilizări concrete pentru token și nu doar), revenirea pare și mai dificilă (dar nu și imposibilă). Pentru ca acest lucru să se întâmple, este crucial ca XRP să rămână peste nivelul EMA de 200 de zile. Dacă da, ar putea servi drept trambulină pentru creșteri viitoare.

Care este criptomoneda care face gălăgie pe piața crypto?

Merge vorba despre cea mai fresh lansare de pe piața crypto și ESG – eTukTuk. eTuktuk este un proiect inovator care se remarcă cu adevărat în lumea cripto-urilor verzi. Acesta își propune să schimbe modul în care ne mișcăm în orașe, în special în țările în curs de dezvoltare.

Dezvoltatorii au conectat proiectul cu o idee ecologică puternică și de importanță globală. Ideea este de a înlocui tuktuk-urile vechi, surse de multă poluare, cu versiuni electrice mai curate. nu vinde doar vehicule ecologice; de asemenea, instalează stații de încărcare în tot orașul, astfel încât toată lumea să le poată folosi cu ușurință.

Funcționând pe BNB Chain (BSC) al Binance, proiectul folosește un model de economie de partajare pentru a asigura scalabilitatea. De asemenea, eTuktuk abordează și transformarea digitală prin digitalizarea identităților și extinderea serviciilor financiare în regiunile în care TukTuk-urile sunt un mijloc cheie de transport. Platforma se străduiește să includă cei nebancarați, valorificând puterea identităților descentralizate.

Staking

Dezvoltatorii eTukTuk au avut grijă să ofere deținătorilor de tokenuri și posibilitatea de a face staking. Prin conceptul de „Power Staking”, deținătorii de jetoane TUK le pot miza pentru a obține venituri pasive și pentru a ajuta proiectul să crească. Proiectul a început deja puternic, cu peste 550.000 de dolari strânși deja în pre-vânzare.

Achiziționând jetoane TUK la prețul actual de 0,026 USD, nu numai că aveți posibilitatea de a avea o rentabilitate bună a investiției, ci și de a le folosi pentru a plăti prin ecosistemul eTuktuk. La fel, nu uita și de latura eco a acsestui proiect. Pentru comoditate, atașăm mai jos linkul care duce direct spre prevânzarea eTukTuk.

Cumpără eTukTuk

Te-ar mai putea interesa și
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi apărut discuţii despre deplasările externe ale preşedintelui Klaus......
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din ...