1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Companii

Prima autostradă inaugurată în 2020: lotul Biharia - Borș ar putea fi recepționat la finele lunii VIDEO

Constructorul orădean Trameco a finalizat în proporție de peste 91% lucrările pe lotul Biharia - Borș din Autostrada Transilvania, care ar putea fi recepționat la finele lunii, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Dacă va fi admisă recepția, acesta va fi primul lot de autostradă din România inaugurat în 2020.

12 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

"Stadiul fizic este de peste 94% pe subsecțiunea 3C3 - Biharia - Borș, constructorul Selina Grup va convoca la sfârșitul acestei luni, comisia de recepție la terminarea lucrărilor", anunță vineri CNAIR într-o postare cu imagini (video jos) de pe șantierul lotului de la granița cu Ungaria.

CNAIR a semnat în decembrie 2018 contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş cu asocierea TRAMECO SA – VAHOSTAV -SK a.s. – DRUMURI BIHOR SA – DRUM ASFALT SRL – EAST WATER DRILLINGS SRL pentru suma 134 milioane de lei.

Ordinul de începere a fost emis pe 13 aprilie 2019. De când a început lucrările pe acest mini-lot de autostradă, de 5,35 kilometri, constructorul orădean Trameco, parte a grupului Selina, s-a situat mai multe luni pe primul loc în topul constructorilor de autostrăzi din România, în funcţie de progresul înregistrat pe şantier.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO