1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Primăria Galaţi reia licitaţia pentru 20 de autobuze hibrid, după ce a respins oferta polonezilor de la Solaris

Primăria Galaţi a lansat o nouă licitaţie pentru achiziţia a 20 de autobuze hibrid, după ce a anulat-o pe precedenta la care a depus ofertă doar Solaris. Oferta producătorului din Polonia a fost respinsă ca neconformă.

01 dec, 2019 | | ECONOMICA.net

Primăria Galaţi a publicat vineri, 29 noiembrie, un anunţ de licitaţie pentru achiziţia a 20 de autobuze hibrid, valoarea estimată a contractului fiind de 33,6 milioane de lei.

Oraşul de pe Dunăre a mai vrut să cumpere 20 de autobuze hibrid şi în această vară. La licitaţia lansată în august au depus ofertă doar polonezii de la Solaris. Cum oferta lor a fost respinsă ca neconformă, Primăria Galaţi a anulat respectiva licitaţie.

Termenul pentru depunerea ofertelor la noua procedură este 8 ianuare 2020. Rămâne de văzut dacă a doua oară va fi cu noroc.

În România, doar câteva oraşe au lansat licitaţii pentru autobuze hibrid, iar piaţa s-a împărţit între polonezii de la Solaris şi nemţii de la Mercedes - Benz. Oraşele care se mai dotează cu astfel de autobuze sunt Bucureşti, Târgovişte, Satu Mare şi Baia Mare.

La Bucureşti, Primăria Capitalei a semnat contract cu Mercedes Benz pentru 130 de autobuze hibrid, care ar urma să fie livrate începând cu aprilie anul viitor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO