1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Profi depăşeşte pragul de 200 de magazine

Reţeaua de magazine Profi, deţinută de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors, a ajuns la un număr de 204 magazine. Au inaugurat astăzi patru unităţi.

12 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Reţeaua de magazine Profi, deţinută de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors, a inaugurat astăzi patru magazine standard la Botoşani, Buşteni, Salonta şi Sf.Gheorghe, informează un comunicat al companiei. Au ajuns astfel la 204 magazine, la care se adauga şi PROFI Ice Store, magazinul de gheaţă care funcţionează până la Craciun în inima capitalei. Alte câteva unităţi se vor mai adăuga reţelei înainte de sfârşitul anului.“Am depăşit déjà limita celor 200 de magazine pe care ne-o propusesem pentru acest an, stabilind un ritm de extindere pe care intenţionăm să îl menţinem şi în anul viitor,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

Unitatea din Botoşani este un magazin preluat de la lanţul PITA şi va continua să funcţioneze o vreme sub acest nume, timp în care sortimentaţia va fi redefinită pentru a se adapta cel mai bine cererii locuitorilor din zonă, combinând optim produse din gamele Pita şi Profi.Magazinul este situat pe str. Bucovina nr.8, cu o suprafaţă totală de 491 mp şi o sală de vânzari de 350 mp.

citeşte şi 

Ce planuri are Profi pentru 2014: renunţă la conceptul magazinului de la ţară

Unitatea din Buşteni, judeţul Prahova, este amplasat în complexul comercial Costila, pe str. Libertăţii nr.85. Are o suprafaţă totală de 375 mp şi o sala de vânzări de 260 mp. La Salonta, judetul Bihor, noul magazin PROFI are o suprafata totală de 556 mp, din care sala de vânzări ocupă 340 mp, se afla în Piaţa Libertatii nr.14, la parterul unei clădiri care gazduieşte un cinematograf.

La Sf.Gheorghe, judeţul Covasna, magazinul inaugurat astăzi se afla pe str. Romulus Cioflec nr 33 şi are o sală de vânzări de 325 mp, suprafaţă sa totală fiind de 484 mp.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO