1EUR = 4.8705 RON | Bucureşti 22 º

News

Programul teraselor va fi prelungit cu o oră în baza unei decizii care va fi adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Autorităţile vor prelungi programul de funcţionare a teraselor până la ora 24.00, a anunţat, vineri, la Craiova, premierul Ludovic Orban, scrie Agerpres.

14 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Premierul a declarat că programul teraselor va fi prelungit cu o oră în baza unei decizii care urmează să fie adoptată în cursul zilei de vineri de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

"Am avut o solicitare de pe litoral, foarte multe companii ne-au explicat că e bine să prelungim măcar cu o oră programul şi am ţinut cont de solicitările lor. De asemenea, din Bucureşti am avut, de la foarte mulţi întreprinzători, solicitări şi vom decide astăzi prelungirea programului până la ora 24.00 şi ultima comandă să se facă până la ora 23.00", a afirmat Orban.

Potrivit unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, adoptată la începutul lunii august, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti nu poate începe înainte de ora 06,00 şi nu se poate prelungi după ora 23,00. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO