1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Proiectul de depozit şi clădire de birouri al lui Daniel Guzu, de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, îngheţat din cauza pandemiei

Antreprenorul Daniel Guzu, proprietarul afacerilor Duraziv și a brandurilor alimentare Ana are și Natura, a înghețat planurile de dezvoltare a unui depozit și a unei clădiri de birouri amplasate pe Șoseaua București-Ploiești, pe un teren de 6.700 de mp deținut de acesta. Guzu depusese actele pentru obținerea PUZ din partea Primăriei Capitalei, dar a înghețat proiectul din cauza pandemiei de coronavirus.

25 mai, 2020 | | ECONOMICA.net

„Am înghețat acel proiect. Vom vedea ce se va întâmpla. Oricum terenul e al meu, așa că nu e o problemă”, spune Daniel Guzu.

Potrivit documentelor cercetate de Economica.net, proiectul lui Daniel Guzu includea un spațiu de depozitare de maximum două etaje și o clădire de birouri care urma să acopere diferența dintre etajul doi și etajul zece al imobilului.

Suprafața construită totală a proiectului urma să fie de circa 3.500 mp, spațiile verzi erau calculate pentru 1.333 mp, iar circulațiile carosabile și pietonale, circa 1.800 mp.

Guzu a vândut între 2006 și 2009 afacerea de vopseluri Fabryo către Oresa Ventures, și a deschis ulterior business-urile din agricultura și are o adevărată fermă în Vrancea, unde produce fructe și legume. De altfel, Guzu deține Domeniile Panciu, afacere lansată în 2006 când şi-a propus să redescopere şi să ducă mai departe tradiţia vinicolă a podgoriei Panciu.

Crama are peste 120 de hectare viţă de vie la Țifeşti, în podgoria Panciu, şi produce anual 1.500.000 litri de vin şi spumant.

Brandul “Ana Are” a fost lansat pe piață în toamna anului 2012, prin introducerea într-o primă fază a gamei de gemuri și dulcețuri din fructe naturale pentru ca ulterior să aducă pe piață și gama de sucuri naturale pe bază de mere.

Când i-a permis contractul semnat cu Oresa, Guzu a lansat și afacerea Duraziv, specializat în producția de adezivi, mortare și vopsele, un business care la finalul anului trecut s-a ridicat la circa 20 de milioane de euro. De altfel, s-a vorbit și despre o eventuală vânzare a afacerii încă din 2016-2017, când se vehicula un preț de cel puțin 20 de milioane de euro.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO