Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare

Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare de peste jumătate de milion de dolari în primele doua runde de finanțare, pentru proiectul care își propune să devină un etalon al inovației în industria crypto.
Ion Dobreanu - vin, 29 mart. 2024, 12:10
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare

Prin intermediul unei abordări revoluționare, care îmbină expertiza în inteligență artificială cu tehnologia blockchain, Zesh promite nu doar să aducă noi soluții, ci să transforme fundamental modul în care comunitățile interacționează în spațiul Web3.

Sub conducerea lui Marius Martocsan, un antreprenor și inovator cu două decenii de experiență în crearea și dinamizarea comunităților online, Zesh urmărește să stabilească noi standarde de excelență și colaborare în industrie. Martocsan, cunoscut pentru capacitatea sa de a anticipa și modela tendințe în mediul online, a impărtășit că ținta pentru finanțarea proiectului este de 1,72 milioane de dolari:

„Exprimăm o profundă gratitudine pentru încrederea manifestată de comunitatea crypto față de proiectul nostru. Urmărim să atingem un total de 1,42 milioane de dolari, iar in baza unui foarte mare interes din partea unor launchpad-uri de top, plănuim să organizăm un IDO, care ne va ajuta la distribuirea tokenului nostru către un număr cât mai mare de deținători și unde se vor mai strânge încă 300.000 de dolari. Spre deosebire de majoritatea proiectelor crypto, Zesh se distinge prin aplicabilitatea și utilitatea sa superioară, vizând generarea de venituri chiar din etapele incipiente și planificând o sustenabilitate pe termen lung. Vom valorifica două decenii de experiență în dezvoltarea și monetizarea proiectelor web pentru a oferi comunității crypto un produs de excepție, bazat pe tehnologie de vârf,” a declarat Martocsan, CEO al Zesh.io.

Martocsan este un antreprenor de succes, care a fondat cea mai extinsă comunitate de fani ai sportului din România și din Europa de Est. În 2017, a vândut acel proiect către Better Collective, o companie daneză de renume internațional, cu o valoare estimată la aproximativ 1,5 miliarde de euro.

În centrul viziunii lui Martocsan pentru Zesh se află conceptul de SocialFi, o simbioză între finanțe și interacțiunea socială, amplificată de puterea inteligenței artificiale. Platforma Zesh se distinge prin integrarea tehnologiei zero-knowledge machine learning (zkML), o premieră în domeniu, care permite o analiză profundă și imparțială a datelor, garantând astfel recompense echitabile și promovând o implicare autentică a membrilor comunității.

Elementul inovator al Zesh este amplificat de tokenul $ZESH, conceput să faciliteze o gamă largă de tranzacții și interacțiuni în cadrul ecosistemului, cum ar fi accesul la funcționalități premium sau implicarea în procesele decizionale. Acesta încurajează o participare activă și responsabilă, oferindu-i comunității o voce puternică în direcționarea proiectului și asigurând, în același timp, o distribuție justă a valorii generate.

Angajamentul echipei Zesh față de excelență și inovare a fost recunoscut și apreciat în cadrul evenimentului Crypto Expo Europe. Participarea la acest workshop internațional cu peste 3.000 de participanți, pe care Forbes în cataloghează ca fiind unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniu, demonstrează nu doar maturitatea Zesh ca proiect, ci și ambiția sa de a deveni un lider în lumea crypto.

Marius Martocsan (CEO si Co-founder ZESH.io) alaturi de Mr. Giovanni Cunti CEO Gate.MT (Gate.io Group)

Într-o industrie în care încrederea este esențială, Zesh se poziționează ca un partener de încredere pentru utilizatori și proiecte, promovând un model de creștere sustenabil și etic. Pe măsură ce Zesh își extinde prezența la nivel global, echipa sa diversă și talentată lucrează neobosit pentru a dezvolta noi instrumente și funcționalități care să răspundă nevoilor complexe ale utilizatorilor și să stimuleze o mai mare implicare comunitară. Prin aceste eforturi, Zesh nu doar că își consolidează poziția pe piața crypto, dar contribuie activ la evoluția acesteia, demonstrând cum tehnologia românească poate juca un rol important la nivel mondial.

Strategia de dezvoltare a Zesh include colaborări strânse cu alte proiecte și inițiative blockchain, extinderea rețelei de parteneriate și explorarea continuă a noilor oportunități de integrare și sinergie. Aceste acțiuni reflectă o viziune holistică asupra industriei crypto, în care inovația, colaborarea și etica se îmbină pentru a crea un ecosistem mai robust și mai inclusiv.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Fratele geamăn al SUV-ului Dacia produs în România și comercializat în Uniunea Europeană, Renault Duster tocmai a fost lansat pe piața turcă, țară în care va fi și asamblat....
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală ...
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...