1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Proprietarul complexului Sir din Militari va investi 10 mil. de euro într-un proiect rezidenţial cu 200 de apartamente pe malul râului Colentina

Omul de afaceri de naționalitate irakiană devenit cetățean român Tomah Kahled (58 de ani), proprietarul complexului comercial Sir și a patru hoteluri în București, așteaptă aprobarea PUZ-ului pentru un ansamblu rezidențial cu circa 200 de apartamente pe un teren de 14.000 mp de pe strada Cremenița din Sectorul 2, unde investitorul a mai dezvoltat până acum hotelul Sir Colentina, șapte vile și două blocuri cu 58 de apartamente.

29 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Grupul Sir a fost înființat de Kahled în 1998, iar acesta are în portofoliu complexul comercial Sir din zona pasajului Lujerul și patru hoteluri de una și două stele în zonele Lujerulului, Orhideea, Gara de Nord şi Colentina.

În vara lui 2018, acesta a lansat construcția primului său proiect rezidențial de anvergură, lângă complexul de birouri Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint, divizia imobiliară a Ikea. Denumit Roka Residence, proiectul rezidențial cuprinde 223 de apartamente a căror finalizare e programată pentru această toamnă.

Citeşte şi: România trebuie să plătească daune de 300 milioane de lei austriecilor de la OMV

Proiectul de pe strada Cremenița prevede construcția a șapte clădiri cu cinci etaje și un total de circa 200 de unități locative, ce vor fi dezvoltate în două etape cu o investiție totală de circa 10 milioane de euro.

Citeşte şi: Alocaţiile vor creşte cu 20% de la 1 august

Lucrările la acest proiect ar putea începe în această toamnă sau la primăvara anului viitor și va fi dezvoltat prin compania Dib Com Inter SRL, deținută de Tomah Kahled, potrivit Termene.ro.

Tomah Kahled a mai achiziționat, în 2017, un teren localizat lângă Parcul Carol, în suprafață de aproximativ 8.800 de metri pătrați, unde a funcționat în trecut Întreprinderea Energo-Reparații și unde pregătește dezvoltarea altui proiect rezidențial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO