1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Proprietarul hotelurilor Sir vrea să dezvolte 4 blocuri cu circa 150 de apartamente pe bulevardul Mărășești, lângă sediul Engie

Irakianul Tomah Kahled, proprietarul rețelei hoteliere Sir din București, vrea să dezvolte 100-150 de apartamente pe bulevardul Mărășești, pe un teren de 8.800 mp, aflat în proprietatea firmei Dib Com Inter, prin intermediul căreia va dezvolta proiectul rezidențial, aflat acum în faza obținerii aprobărilor necesare. Proiectul va include 4 corpuri de clădire cu înălțimi cuprinse între 6 și 11 etaje, adică 24 - 39 de metri.

18 noi, 2020 | | ECONOMICA.net

Tomah Kahled este proprietarul a patru hoteluri în Bucureşti şi al unui complex de magazine cu acelaşi nume în Militari. Proiectul, care așteaptă aprobările necesare, se află în apropierea Parcului Carol, lângă sediul Engie și peste drum de proiectul rezidențial Carol Park.

Omul de afaceri a achiziționat terenul, pe care a funcționat în trecut Întreprinderea Energo-Reparații, în 2017.

Documentele studiate de Economica.net indică faptul că proiectul pentru care s-a cerut aprobarea va avea un POT maxim de 65%, un CUT maxim de 3,9, iar spațiile verzi vor reprezenta 30% din suprafața de 8.800 mp, adică circa 2.651 mp. De asemenea, primele trei corpuri de clădire, de 6 și 11 etaje vor înconjura o a patra de 7 etaje cu o terasă amenajată peisager pe acoperiș.

Citește și: Livrarea a 4 proiecte de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 74.000 mp a fost amânată din 2020 pentru 2021

Omul de afaceri de naționalitate irakiană cu cetățenie română Tomah Kahled (58 de ani), proprietarul complexului comercial Sir și a patru hoteluri în București, a mai solicitat aprobarea PUZ-ului pentru un ansamblu rezidențial cu circa 200 de apartamente pe un teren de 14.000 mp de pe strada Cremenița din Sectorul 2, unde investitorul a mai dezvoltat până acum hotelul Sir Colentina, șapte vile și două blocuri cu 58 de apartamente. 

Grupul Sir a fost înființat de Kahled în 1998, iar acesta are în portofoliu complexul comercial Sir din zona pasajului Lujerul și patru hoteluri de una și două stele în zonele Lujerulului, Orhideea, Gara de Nord şi Colentina.

Citește și: Mega-licitația pentru 40 de trenuri noi în România a fost reluată

În vara lui 2018, acesta a lansat construcția primului său proiect rezidențial de anvergură, lângă complexul de birouri Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint, divizia imobiliară a Ikea. Denumit Roka Residence, proiectul rezidențial cuprinde 223 de apartamente a căror finalizare e programată pentru această toamnă. 

Proiectul de pe strada Cremenița prevede construcția a șapte clădiri cu cinci etaje și un total de circa 200 de unități locative, ce vor fi dezvoltate în două etape cu o investiție totală de circa 10 milioane de euro. Lucrările la acest proiect ar putea începe în această toamnă sau la primăvara anului viitor și va fi dezvoltat prin compania Dib Com Inter SRL, deținută de Tomah Kahled, potrivit Termene.ro.Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO