1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

News

Record de turiști pentru o insulă grecească în 2013

Autoritățile locale din mai multe insule grecești caută să semneze acorduri cu operatori aerieni low-cost pentru a oferi turiștilor mai multe zboruri. Și românii se numără printre cei care aleg insula Zakynthos ca destinație de vacanță.

09 noi, 2013 | ECONOMICA.net

Ultimul avion cu turiști, care au părăsit insula grecească Zakynthos, cu destinația Londra, a plecat pe 3 noeimbrie. Cu tot cu turiștii de la bordul acestui avion, numărul celor care au ales să-și petreacă vacanța în insula ioniană a ajuns la numărul impresionant de 483.000, scrie Greek Reporter.

Și este vorba doar de turiștii care au venit pe insulă doar cu avionul. La aceștia se adaugă și miile de turiști care au venit din Italia cu vapoarele, dar și cei care au venit cu mașinile din țările balcanice și cele din Europa Centrală.

Pentru prima oară în istoria turistică a insulei, numărul turiștilor a depășit pragul de 500.000, un obiectiv al agențiilor de turism din insula de ani de zile.

Un instrument important care contribuit la creșterea numărului sososirlor turiștilor suntși zborurile companiilor low-cost, care fac transportul mai ușor pentru turiștii din toate părțile Europei.

Și din acest motiv, autoritățile locale din toate insulele ioniene caută să semneze acorduri cu operatorii low-cost pentru a oferi mai multe zboruri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO