1EUR = 4.7600 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Reduceri de 90% la Fashion House Outlet în acest week-end

Fashion House Group, parte a Liebrecht & wooD Group, organizează în acest weekend în cadrul outletului Fashion House  Outlet de la intrarea pe A1 o campanie promoţíonală cu reduceri de până la 90%, în peste 50 de magazine.

10 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Sâmbătă, 11 martie, între orele 10.00 – 24.00, outlet-ul FASHION HOUSE, centrul comercial operat de dezvoltatorul imobiliar Liebrecht & wooD Group, reduce preţuriel cu până la 90%, în peste 50 de magazinem informează compania. Campania promoţională se numeşte Super Outlet Shopping Day şi este cel mai important eveniment promoțional organizat de outlet-ul bucureștean.

Ediția de primăvară se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce reduceri consistente la majoritatea articolelor vestimentare, sportive, accesorii sau decorațiuni pentru casă. La promoție participă branduri ca Benvenuti, BSB, Champion, Collective, Nike, Desigual, Gatta, Guy Laroche, Il Passo, Killtec, Lacoste & Gant, Mango, Mirano, Mustang, Napoleoni, Office Shoes, Otter, Pull Love, Puma, Ravioli, SofiaMan, Sport Vision, Stefanel, Steilmann sau Triumph.


"Clienții români au o înclinație înnăscută către modă și un simț aparte al valorii. Prin adresarea acestor două nevoi principale, FASHION HOUSE Outlet Centre a devenit o destinație de primă mână pentru shopping în București. Acum, în cel de al 9-lea an de existență, primul și singurul centru de tip outlet din România are tot mai mulți clienți ce se întorc cu entuziasm, pe măsură ce aceștia descoperă avantajul de a cumpăra articole de marcă și de a economisi în același timp" – spune Mia Deaconu, Marketing Manager FASHION HOUSE Outlet Centre București.


Deschis în 2008, FASHION HOUSE Outlet Centre, situat în vestul Capitalei, la intrarea pe A1, este primul outlet profesional din România. 

Cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 mp, centrul comercial găzduieşte 70 de magazine, un foodcourt și o parcare pentru 2,150 de mașini. 

FASHION HOUSE Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE și Rusia. FHGR a dezvoltat  și gestionează 5 outlet-uri sub brand-ul FASHION HOUSE Outlet Centre în Polonia, România și Rusia – având o suprafață închiriabilă totală de circa 100,000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO