Revolut primeşte o finanţare de 80 milioane de dolari

Revolut primește 80 de milioane de dolari din partea TSG Consumer Partners și închide astfel runda de finanțare Serie D cu 580 milioane. TSG este una dintre companiile de top de private equity din San Francisco, care se asociază cu fondatori și echipe de management cu scopul de a construi branduri globale.
Lidia Neagu - Dum, 26 iul. 2020, 07:31
Revolut primeşte o finanţare de 80 milioane de dolari

Revolut, platforma financiară globală cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, a anunțat că a închis runda de finanțare serie D, anunțată anterior în luna februarie a acestui an, cu o extindere de 80 de milioane de dolari, obținând astfel în total 580 de milioane de dolari la aceeași evaluare. 

Revolut va folosi finanțarea pentru a accelera implementarea operațiunilor bancare în Europa, incluzând lansarea de conturi curente și servicii de creditare, precum și lansarea de noi funcționalități printre care se numără o nouă modalitate de administrare a abonamentelor și un program de beneficii pentru clienți..

În săptămânile următoare Revolut va lansa o nouă funcționalitate pentru administrarea abonamentelor, care va permite utilizatorilor să își anuleze abonamentul printr-o simplă apăsare de buton și îi va notifica atunci când abonamentul gratuit se apropie de final..

„Chiar dacă nu eram în căutare activă pentru a obține capital suplimentar, am fost abordați de TSG cu o propunere interesantă de a lucra împreună. Ținând cont de istoricul TSG și faptul că au susținut unele dintre cele mai de succes și inovatoare companii B2C în ultimii ani, am fost încântați să îi avem alături pentru a lucra la accelerarea rapidă a adopției pentru platforma noastră..” a declarat Nik Storonsky, Fondator & CEO – Revolut.

„Acum că runda de finanțare seria D este completă, ne putem concentra pe implementarea operațiunilor bancare în Europa și dezvoltarea de noi produse în Statele Unite. Având în vedere climatul actual, suntem încântați că ne aflăm într-o poziție prielnică pentru a aduce servicii bancare mai bune oamenilor din toată lumea.” a mai adăugat Nik Storonsky.

Citește și: Toate codurile IBAN ale conturilor Revolut din România se modifică! A început transferul clienților către Lituania

„Revolut și-a construit reputația ca brand de consum de top în sectorul dinamic al tehnologiei financiare.” a spus Colin Welch, Managing Director al TSG. „Oferta de produse inovatoare a companiei, abilitatea de a conecta oameni din întreaga lume cu ușurință și devotamentul de a oferi servicii financiare mai bune îi poziționează pentru o continuă creștere. Suntem încrezători în parteneriatul cu Nik, Vlad și echipa Revolut și ne bucurăm să le fim alături în eforturile de extindere a platformei globale.”

„Fiind prima pe piață și cu adevărat unica super aplicație financiar globală, Revolut a construit o platformă completă care cuprinde nu doar că acoperă piețe și concepte de produs variate, dar oferă și acces la active digitale precum criptomonedele, construind astfel o punte de legătură solidă între tranzacțiile fizice și cele online. . Lansarea recentă a companiei în Statele Unite a creat o oportunitate unică pentru TSG: de a aduce valoare adăugată prin optimizarea achiziției de clienți și a marketing-ului digital.” a declarat Beth Pickens, Principal la TSG

De asemenea, Revolut va folosi această finanțare și pentru a îmbunătăți programul de Rewards, care folosește analitice pentru a înțelege preferințele utilizatorilor, pentru ca apoi să le trimită în fiecare săptămână reduceri exclusive și oferte de cashback la brand-urile preferate.

Revolut dezvoltă servicii și produse noi pentru a satisface nevoile specifice ale consumatorilor. Săptămâna trecută Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede în Statele Unite, permițând astfel utilizatorilor să cumpere, dețină și să vândă Bitcoin și Ethereum printr-o simplă apăsare de buton.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Cazuri suspecte de infectarea cu noua tulpină Omicron sunt investigate în Germania și Cehia
Cazuri suspecte de infectarea cu noua tulpină Omicron sunt investigate în Germania și Cehia
Un prim caz suspect de infectare cu noua variantă de coronavirus, Omicron, a fost detectat în Germania la o persoană întoarsă ...
Românii care vin din sudul Africii intră în carantină pentru 14 zile. Șapte state din regiune au fost introduse în zona roșie
Românii care vin din sudul Africii intră în carantină pentru 14 zile. Șapte state din regiune au fost introduse în ...
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că sâmbătă a fost adoptată o Hotărâre a CNSU în baza căreia ...
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino, percheziționat de polițiști. Zeci de transferuri sunt suspecte
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino, percheziționat de polițiști. Zeci de transferuri sunt suspecte
Sediul clubului de fotbal Juventus Torino a fost percheziţionat vineri de poliţia financiară, în legătură cu zeci de ...