1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Rewe deschide un nou Penny Market. Lanţul ajunge la 150 de magazine

Retailerul german Rewe va deschide mâine un nou magazin Penny Market, în Reşiţa. Lanţul de supermarketuri tip disciunt ajunge astfel la 150 de unităţi în România. 

08 iul, 2014 | ECONOMICA.net

Retailerul german Rewe deschide mâine, 9 iulie 2014, la Reșița, un  nou magazin Penny Market, situat pe Str. Fântânilor nr. 1. Este al 150-lea supermarket al reţelei. Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, ce caracterizează magazinele  Penny Market, noul magazin  va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 
07:30 – 22:00 și duminică, între 08:00 – 20:00.

Cu ocazia deschiderii, pe 9 iulie, primii 2.000 de cumpărători vor primi o surpriză dulce, iar în fiecare zi a primei săptămâni de la deschidere, un produs atractiv va beneficia de reducere de minimum 30%. În plus, va exista o gamă largă de promoții pentru toate categoriile de produse. 

Prezent în România încă din anul 2005, Penny Market este un concept al grupului german REWE și unul dintre cei
mai activi retaileri din România. Alături de cele 150 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerțul alimentar, fiind prezent  în 12 țări europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Slovacia, România și Croația.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO