RINO-rent-a-car.ro – ce trebuie să ştii dacă doreşti să închiriezi o maşină

Majoritatea oamenilor au început de ceva timp să opteze pentru servicii de rent a car din mai multe motive. Acestea vin cu beneficii importante în detrimentul mijloacelor de transport în comun sau a companiilor de taxiuri.
Ion Dobreanu - vin, 27 aug. 2021, 12:56
RINO-rent-a-car.ro - ce trebuie să ştii dacă doreşti să închiriezi o maşină

Mijloacele de transport în comun nu mai sunt sunt sigure, mai cu seamă din punct de vedere al sănătății unde distanțarea socială încă trebuie respectată din cauza pandemiei de Sars Cov 2. În plus, dacă ești angajat într-o călătorie sau o vacanță, trebuie să îți faci programul în funcție de cum circulă acestea ori acest aspect nu înseamnă decât timp pierdut.

Iar dacă ne raportăm la companiile de taxiuri, nici ele nu mai sunt atât de flexibile. De multe ori se întâmplă că trebuie să ajungi într-un anumit loc, dar stațiile de taxiuri sunt goale. Ești nevoit să suni în repetate rânduri la un dispecer pentru a face o comandă și ori nu sunt mașini pe traseu ori nu îți răspunde nimeni la telefon. Din cauza aglomerației în trafic, multe dintre acestea și-au schimbat programul, iar dacă ai norocul să găsești un taxi, tariful va fi dublu.

La RINO Rent a Car ai parte de oferte în funcție de sezon

Sunt doar 2 exemple reale pentru care oamenii optează pentru servicii de inchirieri auto Cluj Napoca sau din alte orașe. Sunt mult mai avantajoase și mai flexibile și, indiferent de nevoile tale, poți avea la dispoziție o mașină închiriată la orice oră.

Cei care vin din alte țări într-o scurtă vacanță sau poate în interes de afaceri în România, aleg un mijloc de transport aerian tocmai pentru că timpul este scurt. De la aeroport pot opta pentru închirierea unei mașini pentru a se deplasa la destinație și o pot închiria pe tot parcursul șederii în România, deoarece prețurile sunt destul de accesibile.

RINO Rent a Car este o agenție de închiriat mașini care și-a câștigat rapid încrederea pe această nișă tocmai pentru avantajele pe care le oferă.

Agenția are o flotă impresionantă de mașini impecabile de unde clienții pot alege în funcție de nevoi și pot găsi aici oferte în funcție de sezon. Chiar și pentru turiști închirierea unei mașini de la RINO Rent a Car este ușoară, deoarece echipa cunoaște 3 limbi străine respectiv germană, engleză și maghiară.

Indiferent de ora la care aterizezi la aeroport, agenția este mereu la dispoziția clienților, deoarece programul este non stop. Și pentru ca alegerea unei mașini să fie mult mai ușoară, echipa oferă consultanță telefonică.

Locații

Poți găsi masini de inchiriat in Cluj de la RINO Rent a Car sau în Târgu Mureș. Aceștia asigură preluarea și predarea la aeroportul “Avram Iancu” Cluj Napoca și aeroportul “Transilvania” din Târgu Mureș. Dacă nu ai nevoie direct de la aeroport, poți solicita o altă locație din oraș.

Ce trebuie să știi dacă dorești să închiriezi o mașină

  • Te bucuri de libertate. Dacă închiriezi o mașină, poți ajunge oriunde ți-ai propus, fără a mai sta după mijloace de transport în comun. Îți valorifici timpul la maxim și ai parte de confortul dorit.
  • Faci economie. Dacă pleci la drum într-o vacanță și vrei să iei mașina personală, înainte de toate trebuie să treci pe la un service autorizat pentru a face o verificare. Dacă verificarea se transformă în reparații, mai aduci taxele pe care trebuie să le plătești, plus plinul la mașină, există posibilitatea ca aceste costuri să depășească bugetul pentru vacanță.
  • Ai parte de confort. Pentru că RINO Rent a Car are o flotă mare de mașini, poți opta să închiriezi una cu mai multe locuri pentru întreaga familie, inclusiv pentru bagaje. Sau poate că vrei să parcurgi un traseu montan cu un grad mai mare de dificultate, dar mașina ta personală nu-ți permite să faci acest lucru. Aici poți închiria o astfel de mașină.
  • Prețuri competitive. Pentru că agențiile de rent a car sunt din ce în ce mai multe, există concurență. La RINO Rent a Car găsești oferte de preț în funcție de sezon și sunt foarte flexibili cu privire la serviciile pe care le oferă.
  • Este un beneficiu și pentru viitor. Dacă locuiești într-o zonă urbană aglomerată și nu ai nevoie de o mașină zilnic, poți renunța la una personală pentru a nu mai plăti parcări, asigurări, cauciucuri, verificări mecanice etc. Este mult mai avantajos să închiriezi una doar atunci când călătorești, pentru a merge la cumpărături sau în alte scopuri personale, pentru că faci economie financiară.
  • Descoperă flota de mașini, gama de servicii și ofertele de preț de pe site-ul rino-rent-a-car.ro.

Date de contact:
+40 747 725 134 / +40 744 673 954
[email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...