1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Rompetrol Group ia un împrumut de 200 mil. dolari de la 4 bănci

Rompetrol Group a obţinut un împrumut sindicalizat în valoare de 200 milioane de dolari, pe termen de cinci ani, se arată într-un comunicat al KazMunayGas, care a garantat împrumutul.

15 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Creditul a fost pregătit de KazMunayGas şi Rompetrol Group, iar grupul bancar italian UniCredit a coordonat această tranzacţie.

Principalii subscriitori (bookrunners) ai creditului Rompetrol au fost UniCredit Bank Austria AG, Citibank, JP Morgan şi The Royal Bank of Scotland.

Această facilitate reprezintă primul împrumut sindicalizat al Rompetrol din ultimii ani, după ce KazMunayGas a obţinut un credit de un miliard de dolari în 2011. Tranzacţia reprezintă de asemenea primul împrumut sindicalizat din acest an pentru o companie care se împrumută din România.

Rompetrol Downstream operează la nivel naţional peste 760 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, staţii Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 de metri cubi). Din acestea, 450 sunt staţii de distribuţie carburanţi, cota de piaţă a companiei fiind de aproximativ 16%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO