1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Ryanair şi Easyjet ar putea prelua o parte din operaţiunile Alitalia

Publicaţia italiană Il Sole 24 Ore a anunţat că şeful Alitalia, Cramer Ball, a elaborat două potenţiale strategii, inclusiv vânzarea operaţiunilor pe distanţe scurte, printre posibilii cumpărători fiind operatorii aerieni low-cost Ryanair şi Easyjet, transmite publicaţia Irish Independent.

20 ian, 2017 | Agerpres

O altă opţiune pentru Alitalia ar putea fi înfiinţarea propriei divizii low-cost, se arată în Il Sole 24 Ore.

Publicaţia a anunţat că Ball s-a întâlnit luna trecută cu şeful Ryanair, Michael O'Leary, care a fost de acord să transporte pasagerii Alitalia pentru zborurile pe distanţe scurte şi medii la preţul de 40 de euro per pasager. Reprezentanţii Ryanair au refuzat să comenteze informaţia.

Etihad Airways, operatorul aerian din Golful Persic, care deţine 49% din Alitalia, a investit din 2014 în compania italiană, ca parte a planului de salvare de 1,76 miliarde de euro. Etihad a promis că anul acesta Alitalia va redeveni profitabilă.

Miercuri, Cramer Ball s-a întâlnit cu investitorii italieni care deţin 51% din Alitalia pentru a le prezenta măsurile de reducere a costurilor adoptate până acum. El a refuzat să comenteze informaţia din publicaţia italiană.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO