1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Ryanair vinde azi şi mâine bilete către 9 destinaţii cu doar 5 euro

Ryanair lansează astăzi cea mai mare vânzare de locuri din 2020, cu tarife de până la 5 euro dus, pentru un milion de locuri, doar pentru 48 de ore. Astfel cei interesați pot să-și achiziționeze un bilet cu 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinații ale Ryanair.

01 sep, 2020 | ECONOMICA.net

„Numai timp de 48 de ore lansăm o mega scădere a prețului, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva zboruri cu prețuri de până la 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinații ale noastre, către destinații de vacanță de top din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, clienții trebuie să fie rapid și să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-și rezerva zborurile înainte de miezul nopții, miercuri, 2 septembrie, pentru a călători în septembrie și octombrie”, spune Dara Brady, oficial la Ryanair.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale de 48 de ore, clienții trebuie să fie rapizi și să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-și rezerva zborurile înainte de miezul nopții, miercuri, 2 septembrie, pentru o escapadă în septembrie și octombrie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO