1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

S-a prăbuşit rambleul unei autostrăzi care trebuia finalizată anul acesta. Compania de Drumuri face verificări FOTO

Un rambleu de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva a luat-o la vale joi dimineaţa. Compania de Drumuri a trimis o echipă pentru a verifica ce s-a întamplat pe porţiunea de şosea care trebuia inaugurată anul acesta.

14 iul, 2017 | ECONOMICA.net

Rambleul de 70 de metri lungime şi 11 metri lăţime a căzut joi dimineaţa, iar în prezent constructorul s-a mobilizat pentru a remedia deteriorarea (foto jos), au apus pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit acestora, o echipă a CNAIR s-a deplasat pe teren pentru a verifica din ce cauză a căzut rambleul autostrăzii.

Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva este una dintre cele mai avansate secţiuni aflate în construcţie, fiind realizată în proporţie de aproape 80%, şi era programat pentru deschidere anul acesta.

Având în vedere deteriorarea constatată recent, surse din domeniu apreciază că acest lot ar putea să nu mai fie inaugurat în 2017.

Contractul pentru construirea celor 21 de kilometri ai lotului 3 Lugoj – Deva a fost atribuit asocierii S.C. Teloxim Con S.R.L. - COMSA S.A. - Aldesa Construcciones S.A. - Arcadis Eurometudes SA pentru 579,93 milioane de lei.

Data de începere a lucrărilor a fost 27 noiembrie 2013 iar cea pentru finalizarea lor era, conform contractului, 27 mai 2016. Noul termen pentru terminarea lucrărilor, precizat pe site-ul CNAIR, este luna august 2017.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO