Salariile nete oferite pentru posturile vacante: 7.000 de lei pentru consilier juridic, 5.500 de lei – mecanici, 3.000 – 5.000 de lei – montator panouri fotovoltaice

Producătorul de mezeluri Angst recrutează consilier juridic cu minimum un an experienţă pe salariu de început de 7.000 de lei net lunar. PMG Wind Romania caută montatori panouri fotovoltaice necalificaţi cărora le oferă venituri nete de 3.000 - 5.000 de lei lunar. Mega Image angajează în Bucureşti, doar pe tura de noapte, lucrători cu cel puţin opt clase cărora le oferă cel mult 3.200 de lei net lunar, conform anunţurilor de angajare consultate de Economica.net.
Ion Dobreanu - sâm, 20 aug. 2022, 16:29
Salariile nete oferite pentru posturile vacante: 7.000 de lei pentru consilier juridic,  5.500 de lei – mecanici, 3.000 – 5.000 de lei – montator panouri fotovoltaice

Consilier juridic angajat în Bucureşti pe salariu de 7.000 de lei net în perioada de probă.

Producătorul de mezeluri Angst recrutează consilier juridic în Capitală. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare juridice, cel puţin un an experienţă într-un post similar, care au cunoştinţe solide în domeniul dreptului civil, comercial şi societar. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze cu pachetul Office, are permis de conducere categoria B şi bune abilităţi de comunicare, sinteză, analiză. 7.000 de lei net lunar oferă, în perioadă de probă, angajatorul candidatului selectat pentru acest post, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Constructor de tipare – proiectant confecţii textile, recrutat în Bucureşti pe salarii cuprinse între 6.000 şi 7.000 de lei net lunar.

Un atelier de creaţie vestimentară din Bucureşti angajează senior constructor de tipare în sistem electronic Gemini, Gerber sau manual.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în proiectarea hainelor pentru femei, produse de serie, are spirit de ehipă şi bune abilităţi de comunicare.
Angajatorul oferă candidatului ales pentru acest post salariu între 6.000 de lei şi 7.000 de lei net lunar, maşină de serviciu ori decontarea transportului până la muncă, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Lucrători pentru montarea panourilor fotovoltaice, angajaţi la Cluj pe venituri nete de 3.000 – 5.000 de lei net lunar.

PMG Wind Romania, producător de generatoare eoliene şi sisteme fotovoltaice, angajează personal pentru montarea panourilor fotovoltaice la Cluj. Calificarea în această meserie nu e condiţie obligatorie la angajare, ci doar deţinerea permisului de conducere categoria B.
Postul implică, în mod evident, lucru la înălţime şi deplasări în ţară pe perioade scurte. Veniturile oferite oamenilor angajaţi în acest post sunt cuprinse între 3.000 de lei şi 5.000 de lei net, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Mecanici angajaţi pe salarii de 5.500 de lei net în Bucureşti.

Valrom Industrie, unul din cei mai mari producători şi furnizori de ţevi şi fitinguri din material plastic pentru reţele şi instalaţii în construcţii din Europa de Sud-Est, angajează mecanici întreţinere utilaje la fabrica din cartierul Militari (Bucureşti).

Candidaţii potriviţi pentru acest post au calificare de mecanic întreţinere şi reparaţii/electromecanic şi experienţă relevantă în acest post.
Angajatorul oferă oamenilor selectaţi pentru acest post salarii de 5.500 de lei net lunar, tichete de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi bonusuri de performanţă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Lucrători comerciali polivalenţi la Mega Image în Bucureşti (Dristor), angajaţi pe tura de noapte cu venit net de până la 3.200 de lei lunar.

Mega Image caută lucrători comerciali polivalenţi, dispuşi să lucreze pe tura de noapte, în zona Dristor. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au cel puţin opt clase, sunt responsabili şi orientaţi către clienţi.

Mega Image oferă oamenilor selectaţi pentru acest post venit net lunar de cel mult 3.200 de lei dacă muncesc doar pe tura de noapte, conform anunţului de angajare consultat de Economica.net.

 

Te-ar mai putea interesa și
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Grindeanu: Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde pentru ajutorul de restructurare. ...
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Criză politică în Scoţia. Premierul Humza Yousaf a demisionat
Prim-ministrul Scoţiei, Humza Yousaf, a demisionat luni după ce nu a reuşit să obţină suficient sprijin pentru a supravieţui ...
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat la toate provocările”
GreenPoint Management, creștere substanțială a cantității de deșeuri preluate și valorificate în 2023. “Ne-am adaptat ...
GreenPoint Management, companie care implementează obligațiile privind răspunderea extinsă a producătorilor în domeniul ...
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state ...