1EUR = 4.8736 RON | Bucureşti 8 º

News

Salariile oferite acum în România: de la 2.100 lei net pentru agenţi vânzări, 2.000 lei pentru director HR

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă disponibilă în România, pentru care companiile au făcut publice salariile oferite la angajare. Se caută medic de laborator, plătit cu 6.000 lei net lunar, agenţi şi consultanţi de vânzări, pe salarii de la 2.100 lei până la 2.800 lei net lunar, bucătari, plătiţi cu salarii nete de la 1.800 lei la 4.000 lei lunar, dar şi director de Resurse Umane, pe 2.000 lei net lunar. Iată posturile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

26 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă disponibilă în România

O clinică privată angajează medic de laborator pe salarii de 6.000 lei net lunar, integral pe cartea de muncă. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate, ştie să lucreze la PC, are abilităţi de comunicare, e responsabil, serios, dinamic, implicat.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează bucătar pe salarii nete de 4.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă într-un post similar, e dispus la relocare în Olimp pentru sezonul de vară, are experienţă în bucătăria românească şi internaţională, e pasionat de meseria sa, e creativ, are excelente abilităţi de lider, are spirit antreprenorial, e bun organizator. Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent în situaţii stresante şi atent la detalii. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 4.000 lei net lunar, li se asigură cazarea şi trei mese pe zi.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un lanţ de magazine de optică medicală angajează consultant vânzări cu experienţă, pe salarii de 2.800 lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e dinamic, responsabil, orientat către clienţi, are cunoştinţe medii de Engleză, abilităţi de comunicare şi prezenţă agreabilă. Candidaţii potriviţi pentru acest post au experienţă minimă în domeniul opticii medicale. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 2.800 lei net lunar.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

O firmă angajează suport client vânzări piese camioane pe salarii nete de 2.500 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are iniţiativă, comportament profesionist, e bun comunicator, are spirit de echipă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O companie de distribuţie angajează agenţi vânzări pe salarii nete de peste 2.100 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post este organizat, disciplinat, capabil să respecte programul şi rutele planificate, e orientat spre rezultat, are cel puţin un an experienţă în distribuţia de produse nealimentare. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de peste 2.100 lei lunar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă de recrutare caută mecanic pentru un service auto. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete cuprinse între 2.000 lei şi 2.600 lei lunar, tichete de masă şi abonament la o clinică privată. 
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă relevantă în domeniu. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

O firmă angajează director de Resurse Umane pe salarii de 2.000 lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare şi/sau cursuri de calificare în domeniul Resurselor Umane, are bune abilităţi de comunicare, coordonare şi organizare, are minimum doi ani experienţă în domeniul recrutării forţei de muncă şi administrării de personal, foarte bune cunoştinţe de legislaţia muncii, ştie să lucreze la PC, are iniţiativă şi atitudine pozitivă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Un restaurant angajează bucătar calificat pe salarii nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.000 lei lunar. 

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO