Salariile oferite acum în România: de la 3.500 de lei net pentru electricieni, la 8.000 de lei „în mână” pentru directori de service auto

ECONOMICA.NET vă spune cum sunt remunerate o parte dintre posturile disponibile pe eJobs, cel mai mare site de recutare, pentru care angajatorii au făcut publice salariile oferite la angajare. Inginerii construcții sunt ofertați cu salarii care pornesc de la 5.700 de lei net lunar, electricienii sunt recrutați cu 3.500 de lei "în mână", iar managerii de call center cu salarii lunare de 4.000 de lei net, potrivit anunțurilor de angajare publicate pe platoforma de recrutare. 
Economica.net - lun, 03 feb. 2020, 08:06
Salariile oferite acum în România: de la 3.500 de lei net pentru electricieni, la 8.000 de lei

ECONOMICA.NET vă prezintă o parte dintre posturile vacante, cu salariile „la vedere”, disponibile pe cel mai mare site de recrutare:

Director service auto, angajat pe salarii de 8.000 de lei net lunar.

Te califici pentru acest post dacă ai cel puțin studii superioare tehnice, preferabil în domeniul auto, ai minimum patru ani experiență de conducere a unei echipe de 15-20 de angajați dintr-un service auto, ai cunoștințe avansate de engleză, excelente abilități de comunicare, ai permis de conducere și ești dispus la program de lucru prelungit.

Full Stack Web Developer, recrutat pe salarii cuprinse între 900 de euro și 1.300 de euro net lunar, funcție de experiența pe care o are în domeniu și de rezultatele obținute la muncă.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil IT, are cel mult trei ani experiență într-un post similar (creare site-uri web, baze de date), are bune cunoștințe și experiență de programare orientată pe obiecte în PHP, cunoaște un framework PHP MVC (Laravel, CodeIgniter)

Inginer construcții civile și industriale, angajat pe salarii care încep de la 1.200 de euro net lunar.

Sunt eligibili pentru acest post absolvenți de studii superioare în domeniul construcțiilor civile și industriale, cu minimum trei ani experiență într-un post similar de coordonare a lucrărilor în construcții, care au cunoștințe de Autocad și care au cunoștințe avansate de engleză.

Sudor în cupru, recrutat pe salarii cuprinse între 3.500 de lei și 4.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are minimum cinci ani experiență în tehnica brazării, are permis de conducere categoria B și e dispus la deplasări.

Electrician automatizări, angajat pe salarii de 3.500 de lei net lunar, mașină de serviciu și prime lunare.

Sunt potriviți pentru acest post oameni care cunosc echipamentele electrice pentru automatizări industriale, pot să lucreze la înălțime și sunt dispuși la deplasări.
Printre atribuțiile candidaților selectați pe acest post se numără întreținerea macaralelor turn din flota companiei, participarea la operațiunile de montare a macaralelor turn, diagnosticarea și remedierea defectelor din punct de vedere electric sau al automatizarii. 

Tehnician sisteme de securitate angajat pe salarii care pornesc de la 3.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puțin un an experiență de punere în funcțiune a sistemelor de securitate, a absolvit cursul ARTS, are cel puțin studii medii cu profil tehnice, e responsabil, dispus la deplasări în teritoriu, e riguros și organizat. 

Manager de call center, angajat pe salarii de 4.000 de lei net lunar.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puțin doi ani experiență în administrarea unui call center, ai cunoștințe medii de englez și ești orientat spre rezultate.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat principalii indicatori financiari. Astfel, grupul a raportat pentru anul......
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...