1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Samsung a lansat noul telefon Galaxy A9, disponibil în România din luna noiembrie

Samsung Electronics a lansat joi noul smartphone Galaxy A9, care aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume, fiind dotat cu funcții special concepute. Telefonul are o baterie de 3.800 mAh şi o memorie internă de 128 GB, care se poate extinde cu până la 512 GB.

11 oct, 2018 | ECONOMICA.net

„Ca lider global în inovația smartphone-urilor, înțelegem cererea pentru tehnologie inovatoare, într-o lume care evoluează într-un ritm accelerat și în care comunicarea vizuală joacă un rol important. Bazându-ne pe experiența noastră în dezvoltarea celor mai bune camere de pe un smartphone, introducem din acest moment tehnologia de ultimă generație pe toate device-urile din portofoliul Galaxy, astfel încât să le oferim cât mai multor utilizatori oportunitatea de a experimenta inovația la cel mai înalt nivel. Suntem încântați să livrăm această promisiune și să lansăm tehnologia de vârf a camerei foto cu noul Galaxy A9", a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communication Samsung Electronics.

Camera foto dispune de lentile Ultra Wide de 24 MP, precum și de numeroase funcţii, cum ar fi funcția 2x Optical Zoom, indiferent de cât de depărtat este subiectul fotografiei, funcția Scene Optimizer, funcția Al Scene Recognition, prin care telefonul este acum mai inteligent, fiind capabil să identifice subiectul fotografiei și să își ajusteze setările astfel încât să obții cea mai reușită fotografie.

Galaxy A9 vine cu următoarele funcții: Bixby, Samsung Pay Samsung Health și conceput în trei culori: Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Fiind ergonomic și elegant, se potrivește perfect în mână și se simte extrem de confortabil, datorită spatelui realizat cu 3D Glass.

Galaxy A9 va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO