1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Samsung lansează Galaxy A6s, primul telefon care nu este produs de Samsung

Samsung a lansat joi, în China, două telefoane din seria Galaxy A, gama mid-range a companiei. În timp ce modelul Galaxy A9s este de fapt Galaxy A9 redenumit pentru piaţa chineză, Galaxy A6s este primul telefon care nu a fost produs de Samsung, ci de compania chineză Wingtech, producătorul terminalelor Xiaomi.

25 oct, 2018 | ECONOMICA.net

Astfel, Samsung prezintă în premierul programul ODM (Original Device Manufacturer), prin care alte companii vor putea să producă şi să vândă produse sub sigla Samsung.

Cele două telefoane noi reprezintă o schimbare în strategia Samsung pentru a stimula vânzările în China și India, deoarece compania se luptă să concureze împotriva producătorilor de telefoane chinezești precum Huawei și Xiaomi. Google Analytics a raportat că Samsung are mai puțin de 1% din cota de pe piața chineză, ceea ce a determinat Samsung să ia în considerare închiderea uneia dintre cele două fabrici din China.

Galaxy A6 are două camere de 12MP pe spate și o cameră frontală de 12MP. Ecranul este Super AMOLED de 6 inci. Telefonul dispune de un cip Snapdragon 660 și are 6 GB de memorie RAM, cu variante de stocare de 64 și 128 GB. Preţul începe de la 1.800 de yeni, adică aproximativ 260 de dolari.

Telefonul va fi disponibil în China deocamdată, şi nu este clar dacă acesta va fi lansat şi în alte regiuni. Dacă vânzările Galaxy A6s vor merge bine în China este probabil că şi altele modele vor fi lansate prin programul ODM.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO