Samsung lansează în România noile smartphone-urile Galaxy A34 şi A54

Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Compania promite pentru cele două modele upgrade-uri majore de Android vreme de patru ani şi cinci ani de update-uri pentru securitate.
Lidia Neagu - mar, 28 mart. 2023, 15:35
Samsung lansează în România noile smartphone-urile Galaxy A34 şi A54

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane Super AMOLED de 6,4 inci pentru Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pentru Galaxy A34 5G, fiind îmbunătățite pentru o vizibilitate mult mai mare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui.

În plus, noua serie Galaxy A vine pe piața locală și cu o ofertă specială, valabilă până pe 15 aprilie pe site-ul din România al producătorului noile Galaxy A34 5G și Galaxy A54 5G sunt disponibile de la 83 lei/lună și vin cu Puncte Rewards bonus de până la 200 lei.

Citește și:

Galaxy A54 are un ecran AMOLED FHD de 6,4 inch, cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Acesta cântăreşte 202 grame. Ecranul lui Galaxy A34 păstrează aceleaşi caracteristici, doar că are 6,6 inch, iar telefonul este mai uşor cu trei grame.

A54 se bazează pe un chipset Exynos 1380 de 4nm şi are trei camere de 50MP, 12MP şi 5MP, în vreme ce camerele lui A34 au 48MP, 8MP şi 5MP, iar chipset-ul este un Dimensity 1080.

Cele două telefoane au baterii de 5.000mAh, sunt rezistente la apă şi praf conform certificării IP67 şi se încarcă cu 25W. Memoria poate fi de 6GB RAM sau 8GB RAM, în vreme ce spaţiul de stocare poate avea 128GB sau 256GB.

Galaxy A34 şi Galaxy A54 vor fi disponibile în cursul acestei luni, la preţuri care încep de la 390 de euro, respectiv 490 de euro.

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 5G  este disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver.

Te-ar mai putea interesa și
Bugetul Casa Verde Fotovoltaice pentru zona Moldovei s-a epuizat în șase minute
Bugetul Casa Verde Fotovoltaice pentru zona Moldovei s-a epuizat în șase minute
A treia sesiune de înscrieri în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a derulat la fel ca primele două: bugetul a fost epuizat în mai puțin de șase minute...
Politehnica Timișoara reglementează folosirea AI la examenele de licență. ”Este destul de clar că mulți vor încerca să folosească ChatGPT”
Politehnica Timișoara reglementează folosirea AI la examenele de licență. ”Este destul de clar că mulți vor încerca ...
Universitatea Politehnica Timișoara anunță că este printre primele instituții de învățământ public din România ...
România „devine cloud”. Majoritatea companiilor din ţara noastră planifică adoptarea tehnologiilor de acest fel, în următorii doi ani – raport PwC
România „devine cloud”. Majoritatea companiilor din ţara noastră planifică adoptarea tehnologiilor de acest ...
Aproximativ trei sferturi dintre companiile din România (71,4%) au iniţiat implementarea cloud-ului fie pentru mai multe ...
Lukaşenko: Există „arme nucleare pentru toţi”, dacă o altă ţară vrea să se alăture alianţei unei Uniuni Rusia-Belarus
Lukaşenko: Există „arme nucleare pentru toţi”, dacă o altă ţară vrea să se alăture alianţei unei Uniuni ...
Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat că dacă o altă ţară ar dori să se alăture unei Uniuni ruso-belaruse, ...