1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Scandalul bebeluşilor cu E.coli a ajuns în Italia. Un copil român este internat

Presa din Italia a scris astăzi despre un copil român care este spitalizat în oraşul italian Florenţa cu sindromul hemolitic-uremic (SHU) după ce ar fi consumat brânză provenind de la o firmă din România. Autorităţile din Italia avertizează populaţia să nu consume produse lactate fabricate de firma SC Brădet SRL. 

15 mar, 2016 | Mediafax

Un copil român de 14 luni este internat în Clinica Meyer din Florenţa, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, medicii afirmând că are sindromul hemolitic-uremic provocat de bacteria Escherichia coli, informează cotidianului La Repubblica citat de Mediafax.

Autoritatea sanitară locală suspectează că infectarea s-a produs după ce copilul a consumat brânză produsă în România. "Autorităţile pentru siguranţa alimentară au iniţiat imediat o investigaţie epidemiologică în zona Florenţa; există suspiciuni că boala ar putea fi provocată de consumul de brânză provenind din România. Cetăţenilor li se recomandă să nu consume produse lactate fabricate de firma SC Brădet SRL şi să le predea cât mai rapid la magazinele de unde le-au cumpărat", precizează Autoritatea sanitară din Florenţa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO