Schimbări în managementul Dacia. Centrul Tehnic Titu şi Direcţia Logistică au noi directori

Din luna iunie, grupul Renault va avea o nouă conducere la centrul tehnic de la Titu şi un nou mangement la direcţia logistică din România. 
Economica.net - joi, 09 iun. 2016, 08:09
Schimbări în managementul Dacia. Centrul Tehnic Titu şi Direcţia Logistică au noi directori

Începând cu această lună, managementul Dacia a fost schimbat urmare a unor promovări în cadrul grupului. Astfel, Ioana Manda (52 de ani) este noul director al Centrului Tehnic Titu (CTT) – parte a centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie. Aceasta o înlocuieşte pe Anica Muntean, care devine director Proiect în cadrul Grupului Renault România. 

Inaugurat în 2010, Centrul Tehnic Titu (CTT) este responsabil de testarea vehiculelor şi componentelor mecanice în diversele faze ale proiectelor gamei Global Access. CTT face parte din Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

De asemenea, în poziţia de director al Direcţiei Logistice România a fost numit britanicul Graham Lawrence Aylett, prezent în cadrul Grupului Renault România din 2010, ca director al  Centrului de Piese de Schimb de la Oarja. Acesta în înlocuieşte pe românul Ştefan Gaibu, care va ocupa postul de şef Proiect Operaţiuni Logistice ALE (Alianţa Logistică Europa) Corporate, la Renault, în Franţa. 

Situată pe platforma industrială de la Mioveni, Direcţia Logistică asigură atât expedierea componentelor vehiculelor din gama Dacia, Renault şi Nissan către uzine ale Alianţei Renault –Nissan în lume, cât şi pe cea a vehiculelor finite pe teritoriul României şi la export, către reţeaua comercială.  Direcția Logistică cuprinde şi centrul logistic AILN (Alliance International Logistic Network), care a împlinit anul trecut 10 ani de existenţă. 

În total, la nivelul Grupului Renault, sunt 10 centre logistice AILN, iar cel din România, de la Mioveni, este cel mai mare. 

După ce a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti.- Subingineri TCM Piteşti, Ioana Manda şi-a început cariera profesională la Dacia, în anul 1983. În cadrul uzinei a avut mai multe responsabilităţi din funcţiile de subinginer, şef Grupă Tehnologie, şef laborator, şef echipă, şef program Metrologie, şef Serviciu Metrologie, şef departament Calitate Mecanică, şef departament Fabricaţie Cutii de Viteze TL şi şef departament Calitate Uzina Vehicule Dacia. Din iunie 2016 ocupă funcţia de director al Centrului Tehnic Titu. 

Graham Lawrence Aylett (43 de ani), de origine britanică, a urmat studii de Logistică şi Supply chain management. Are o experienţă profesională îndelungată în domeniul logisticii auto, obţinută la Centrul de Piese de Schimb Renault – Nissan din Lutterworth, Marea Britanie, unde îşi începe activitatea în anul 1991. Până în 2010, a avut o serie de responsabilităţi în calitate de şef proiect sau şef al Centrului logistic. Se alătură mai apoi Grupului Renault România, în fruntea Centrului de Piese de Schimb de la Oarja (parte a Renault Comercial România), în calitate de director. 

 

 


Te-ar mai putea interesa și
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
BCE va ordona UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia
Banca Centrală Europeană urmează să ordone grupului bancar italian UniCredit să îşi reducă afacerile cu Rusia, pe măsură ce organismele de reglementare vor să întrerupă legăturile......
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
21 de milioane de euro din PNRR pentru valorificarea gunoiului de grajd. Ghidul de finanțare a fost publicat astăzi
Ghidul de finanţare pentru investiţii în capacităţi de producţie a energiei din biogaz pe bază de gunoi de grajd, ...
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Polonia va construi 800 de tancuri şi va stimula industria naţională de armament
Ministrul apărării polonez, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a anunţat vineri intenţia guvernului său ca 820 din cele 1.000 ...
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Iranul dă de înţeles că nu va răspunde presupusului atac al Israelului
Armata iraniană a dat de înţeles vineri că nu va răspunde presupusului atac cu drone suferit în noaptea de joi spre ...