Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)

La momentul redactării acestui articol, moneda meme nou apărută în spațiul crypto, Scotty the AI, a avut un debut surprinzător în cadrul programului de prelansare Kickstarter al schimbului criptografic MEXC. În acest context, primii investitori ai proiectului încep să vadă profituri semnificative.
Ion Dobreanu - vin, 29 mart. 2024, 09:26
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)

Conform anunțului, utilizatorii au acum oportunitatea de a-și pune în mișcare jetoanele MEXC înainte de listarea monedei Scotty The AI ($SCOTTY) în 27 martie, pentru a participa la un airdrop ce oferă premii de până la 50.000 USD.

În cadrul lansării sale de săptămâna trecută, prețul jetonului $SCOTTY al proiectului Scotty the AI a crescut cu 150% în decurs de o oră, atingând un maxim de 0,02597 USD. De atunci, prețul s-a stabilizat într-o oarecare măsură, în jurul intervalului de 0,01335 USD, oferind un ROI notabil pentru investitorii timpurii, fiind cu aproximativ 33% mai mare decât prețul său de listare inițial de 0,01 USD. Datele furnizate de CoinGecko indică faptul că 10,5% din aceste câștiguri provin din mișcările de prețuri asociate anunțului MEXC.

Campania Kickstarter a MEXC prezintă proiectele viitoare și oferă oportunitatea comunității de a vota pentru acestea. Potrivit schimbului, acest program este „conceput pentru a identifica proiecte de înaltă calitate și, în același timp, pentru a aduce beneficii airdrop utilizatorilor MEXC”.

Votarea pentru listarea proiectelor viitoare a început marți, 26 martie, și se va încheia miercuri, 27 martie, la ora 04:50 UTC. Utilizatorii eligibili să participe la vot trebuie să dețină minimum 1.000 de jetoane MX. Cantitatea de recompense pe care o primește un utilizator este proporțională cu cantitatea de jetoane MX angajate.

Cumpără Scotty AI

Ce este SCOTTY?

În contrast cu stereotipurile despre monedele meme legate de Doge, $SCOTTY reprezintă o paradigmă nouă, susținând un protocol de securitate blockchain alimentat de inteligența artificială, care vine cu două oferte distincte și captivante.

Prima ofertă este Scotty Swap, un protocol de schimb de tokenuri propulsat de inteligența artificială, care analizează datele blockchain și detectează amenințările înainte de a efectua schimburi de tokenuri sigure și fără întreruperi.

A doua ofertă este Chat with Scotty. Similar cu ChatGPT, Scotty este un chatbot avansat, însă domeniul său de expertiză este blockchainul, pe care îl patrulează cu atenție ca un oracol de securitate echipat cu capacitatea de a-și aminti fiecare tranzacție înregistrată vreodată pe blockchain.

Listarea lui Scotty la bursa MEXC survine la scurt timp după ce a fost listat de către agregatorul de date CoinGecko joia trecută, pe 21 martie. Aceasta marchează un pas important în evoluția și recunoașterea sa în comunitatea crypto.

SCOTTY, dincolo de securitate

Ultima etapă a lansării va culmina cu încă două evenimente de proporții care ilustrează cât de mult depășește Scotty AI statutul de simplu proiect de crypto-token și de suită de securitate blockchain alimentată de AI. Proiectul introduce, de asemenea, un nou joc video și un blockchain. Cu alte cuvinte, acest mic desen animat al unui Scottish Terrier își dorește să devină o prezență constantă în lumea reală.

Data lansării jocului video play-to-earn (P2E) încă nu este confirmată. Echipa va face public jocul și detalii suplimentare într-un anunț viitor, dar sugerează că jocul își propune să atragă un public larg.

Lansarea blockchainului proprietar va reprezenta ultima fază a lansării AI-ului Scotty. Acest eveniment va consolida poziția proiectului și va marca un moment crucial în evoluția sa către realizarea obiectivelor propuse.

Cumpără Scotty The AI

Tokenomia SCOTTY

$SCOTTY, bazat pe Ethereum, reprezintă un token standard ERC-20, asigurând accesibilitate și interoperabilitate largă. Cu un caracter deflaționist, acesta urmărește să reducă oferta în timp, alimentând un protocol cu utilitate reală care combină două dintre cele mai mari tehnologii emergente: inteligența artificială și analiza blockchain.

Limita totală de aprovizionare a lui $SCOTTY este de 1.734.567.890 de unități. Aproximativ jumătate dintre acestea au fost destinate prevânzării în curs, în timp ce 20% sunt rezervate pentru miză pe o perioadă de 3 ani.

Având o aprovizionare fixă, $SCOTTY se aseamănă cu aurul digital, cum ar fi Bitcoin, dar cu o utilitate suplimentară. Nu există jetoane alocate echipei, iar toate cheile de lichiditate sunt arse permanent, astfel încât să se alinieze mai bine interesele proiectului și ale comunității.

Listările pe bursele centralizate încep cu MEXC mâine, iar altele vor urma în curând.

Pentru a fi la curent cu Scotty the AI, puteți urmări pe X/Twitter și Telegram. Continuând să rămâneți conectat, veți fi informat despre cele mai recente dezvoltări ale proiectului.

Cumpără Scotty The AI

 

Te-ar mai putea interesa și
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Renault Duster, lansat în Turcia, viitorul hub de export spre țările din est
Fratele geamăn al SUV-ului Dacia produs în România și comercializat în Uniunea Europeană, Renault Duster tocmai a fost lansat pe piața turcă, țară în care va fi și asamblat....
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală ...
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...