1EUR = 4.7621 RON | Bucureşti 27 º

News

Se caută români în străinătate. Cele mai multe joburi disponibile sunt în Malta, Cehia și Germania

Angajatorii din Spaţiul Economic European anunţă, prin intermediul reţelei Eures România, 360 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Malta şi Republică Cehă şi cele mai puţine în Spania, Franţa şi Danemarca, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), citata de Mediafax

01 mai, 2015 | Mediafax

Potrivit ANOFM, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în Malta (105), 30 de montatori oţel, două de ingineri navali/ingineri mecanici diesel, 20 muncitori în construcţii, 30 sudori, trei macaragii şi câte 10 de barmani şi personal de curăţenie în hoteluri.

Alte 76 de locuri de muncă sunt în Republica Cehă: 50 lucrători în producţie, 15 şlefuitori, pilitori, 10 lucrători în prelucrarea lemnului şi un analist suport software, iar în Germania sunt vacante 68 locuri de muncă: 50 asistenţi medicali generalişti, un ospătar, un bucătar, 15 factori poştali şi un mecanic echipamente pneumatice şi hidraulice.

Angajatorii din Suedia au anunţat 45 locuri de muncă vacante, 20 de femei de serviciu, 10 mecanici auto, 15 vopsitori auto, cei din Olanda 29 de posturi: 20 culegători de căpşuni, câte două de operator chimist, strungari, sudor MIG/MAG şi câte unul de tehnician mecanic-operator NDT, operator CNC şi sudor TIG.

În Marea Britanie sunt anunţate 23 de locuri de muncă - 20 pentru îngrijitori persoane şi câte unul pentru îngrijitor persoane la domiciliu, infirmier şi asistent medical generalist.

Câte cinci posturi vacante sunt în Norvegia (două de bucătari preparate indiene, un profesor asociat / profesor asistent în electronică/automatizare/cibernetică, un specialist în departamentul reţele şi un doctorand în simulare de proces şi tehnologii de învăţare) şi în Polonia (testeri jocuri de localizare).

Un angajator din Spania caută doi operatori în industria artei grafice la maşini de etichetare (cu adeziv), în Danemarca se caută un medic specialist în patologie chirurgicală, iar în Franţa un dezvoltator PLM.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO