1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Se lansează un nou proiect imobiliar. Vile de la 71.000 de euro lângă mallul Băneasa

Ozone Homes, dezvoltatorul primului bloc cu apartamente ecologice din zonele limitrofe ale Bucureştiului, va lansa la finele acestui an un nou proiect rezidenţial în Tunari. Preţul unei vile porneşte de la 71.000 de euro. 

26 sep, 2012 | | ECONOMICA.net

Dezvoltatorul imobiliar Ozone Homes, parte a grupului South Pacific, controlat de George şi Andrew Pelea, va lansa Eden Terraces, un nou proiect rezidenţial în comunica Tunari, în apropierea Băneasa Shopping City, informează un comunicat al companiei. 

Într-o primă fază, se vor scoate la vânzare  6 vile, cinci dintre ele cu patru camere cu finisajele incluse, o suprafaţă construită de 144 de mp şi 250 de mp teren vor avea preţuri începând cu 710 euro pe metrul pătrat. Cea de a şasea vilă construită în prima fază a proiectului va porni de la 850 Euro/mp + TVA, va avea 3 camere, 95 mp de suprafaţă construită, 250 mp de teren, toate finisajele incluse (cu excepţie bucătăria şi dressingul). Termenul propus pentru îndeplinirea primei faze a proiectului este sfârşitul anului 2012.

A doua etapă

A doua etapă a proiectului cuprinde construirea a 9 vile, cu preţuri cuprinse între 71.000 Euro (pentru locuinţele P+1) şi 88.000 Euro (pentru vilele P+1+M) cu 40 mp de grădină şi 2 locuri de parcare incluse în preţ. În cadrul compexului  va fi amenajată şi o piscină comună, de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de aproximativ 250 mp.

În total, Eden Terraces va include 132 de vile înşiruite P+1, costul total al proiectului ajungând la 11,5 milioane de euro, din care 500.000 de euro reprezintă investiţia pentru prima fază a proiectului. 

Costuri reduse de întreţinere

Construcţiile vor fi realizate cu ajutorul Tehnologiei Ozone Homes ce permite diminuarea subtanţială a costurilor de întreţinere cu până la 40% din valoarea obişnuită şi asigură căminuluirezistenţă ştiinţific demonstrată superioară clădirilor clasice la foc, cutremure sau fenomene meteo extreme.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO