1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

Şeful Serviciului Corp Control de la primăria Eforie, prins în flagrant de luare de mită

Ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, din subordinea Direcţiei Generale Anticorupţie, l-au prins, luni, în flagrant pe şeful Serviciului Corp control, din Primăria Eforie şi pe alţi patru complici în timp ce primeau mită.

02 iul, 2012 | Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă al DGA, Şeful Serviciului Corp Control al Primăriei Eforie, P.M. alături de patru complici, C.C., S.M.I şi C.V. şi V.C., au fost surprinşi în flagrant luni, în intervalul 10. 00 - 15. 00, în timp ce au primit de la diverse persoane, interesate să primească autorizaţii de funcţionare sau să închirieze spaţii comerciale, sume ilicite de bani, în valoare totală de 3.800 de euro şi 18.000 de lei.

'La data de 26.06.2012, S.J.A Constanţa a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa cu privire la faptul că pe raza localităţii Eforie, cetăţenii C.C şi C.V. pretind şi primesc sume de bani de la diverse persoane care intenţionează să închirieze spaţii comerciale tip tarabă. Cei doi, beneficiind de sprijinul şi acţionând sub coordonarea lui P.M, inspector în cadrul primăriei Eforie, Şef Serviciu Control, facilitează încheierea ilegală de contracte pentru spaţiile aparţinând domeniului public, primind în schimb sume cuprinse între 2000 şi 3000 de Euro, pentru fiecare spaţiu închiriat' - se arată în comunicat.

La acţiunea de documentare şi organizare a flagrantului au participat structuri din cadrul SRI, IPJ-SIF si DIAS Constanţa.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO