1EUR = 4.7231 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

SIF Moldova investeşte peste 100 de milioane de euro în al doilea proiect rezidenţial din Bucureşti

Străulești Lac Alfa SA, companie deținută de SIF Moldova și Cityring Property anunță dezvoltarea unui proiect rezidențial de proporții, totalizând 1.400 de apartamente. Valoarea investiţiei depăşeşte 100 de milioane de euro. 

30 aug, 2018 | | ECONOMICA.net

SIF Moldova investeşte în al doilea proiect de locuinţe din Capitală, după Baba Novac Residence, care se construieşte pe terenul fostei fabrici Ţesătoriile Reunite. SIF Moldova a mai investit şi în centrul comercial Veranda Mall. 

Noul proiect cu apartamente se construiește în sectorul 1, zona lacului Străulești, în vecinătatea Colosseum Retail Park, pe un teren de nouă hectare. Prima fază, cuprinzând un total de 160 de apartamente (studio-uri, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților, este deja în construcție și urmează să fie livrată în trimestrul III 2019. Întregul proiect va fi finalizat în 2023. 

"Atria Urban Resort este un concept complet nou în piață, iar pentru dezvoltarea acestuia am colaborat cu compania londoneză JTP Arhitects, specializată în planificarea comunitară. Cu o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, am obținut un proiect unde 75% din suprafață va fi acoperită de parcuri interioare, spații verzi, alei și parcaje, integrate într-un concept unitar de pesiagistică", explică Liviu Lepădatu, CEO, Cityring Property, investitor în cadrul proiectului.

În prima fază sunt puse spre vânzare studio-uri în suprafață utilă de 40 mp, apartamente de două camere (cu suprafețe totale utile între 50-60 mp) și apartamente de trei camere (cu suprafețe totale utile între 65 -85 mp). Prețul mediu de vânzare este de 1.150 euro/ mp util + TVA, astfel încât majoritatea apartamentelor se încadrează în TVA de 5%. "Proiectul nostru se adresează cu precădere familiilor tinere, oferind o calitate superioară a locuirii la prețuri accesibile, într-o zonă urbană, cu infrastructura în plină dezvoltare", mai spune Liviu Lepădatu.

SIF Moldova mai are în construcţie şi proiectul rezidenţial Baba Novac Residence, unde investeşte 34 de milioane de euro. Ansamblul este situat pe strada Eufrosina Popescu, la 400 de metri de staţia de metrou Dristor, şi va avea şase blocuri cu 363 de unităţi locative: garsoniere, apartamente cu două, trei şi patru camere. În plus, vor fi construite şi 436 de locuri de parcare subterane şi supraterane.

SIF Moldova a investit şi 65 de milioane de euro alături de familia Pogonaru în dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall din zona Obor. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO