SII România are un nou CEO: Iulia Surugiu preia conducerea companiei pe plan local

SII România, companie multinațională specializată în servicii software și consultanță în tehnologie, anunță numirea unui nou director general. Iulia Surugiu, ce deține o vastă expertiză în zona de business operations și management, respectiv o experiență de peste un deceniu în cadrul companiei preia funcția de la Manel Ballesteros, care a condus filiala locală timp de 15 ani.
Lidia Neagu - joi, 21 mart. 2024, 09:39
SII România are un nou CEO:  Iulia Surugiu preia conducerea companiei pe plan local

„Preiau acest nou rol în cadrul companiei cu entuziasm și deplină responsabilitate. Îmi exprim recunoștința față de echipa SII România pentru contribuția remarcabilă la performanța noastră și îmi propun să duc mai departe aceste realizări într-un nou context de afaceri și tehnologic. Împreună facem pași siguri către o nouă etapă în dezvoltarea companiei, continuând să inovăm în cel mai favorabil moment, să ne extindem operațiunile și să investim tot mai mult în dezvoltarea unor zone de expertiză specifice.  Focusul nostru principal rămâne excelența în servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie”, a declarat Iulia Surugiu.

Potrivit unui comunicat al companiei, Iulia Surugiu a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei SII România, exercitând un rol cheie și având, de-a lungul celor 10 ani, atribuții din sfera operațională, strategică și de dezvoltare a afacerii, cea mai recentă funcție fiind director operațional.

Anterior SII România, Iulia Surugiu a activat timp de peste șase ani în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de produse software din România, în funcții de management și consultanță tehnică. În ceea ce privește parcursul universitar, aceasta a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a încheiat cu succes și un program de doctorat în Informatică Economică, pe aceeași specializare.

„Vizăm o dezvoltare organică și sustenabilă a SII România și vom continua să investim în elementele cheie, cu impact direct asupra performanțelor noastre, venind în orice moment în sprijinul clienților, al partenerilor și al colaboratorilor noștri, în acord cu obiectivele de dezvoltare și performanță asumate împreună, pe termen scurt, mediu și lung. În același timp, îmi reafirm încrederea în competența, dedicarea și pasiunea pentru tehnologie a echipelor noastre, ceea ce ne poziționează alături de cele mai puternice companii IT din România.”

SII România este membră a SII Group, o companie multinațională de top din domeniul tehnologiei.

Cu birouri în București, Iași și Timișoara, SII România furnizează servicii de dezvoltare software și consultanță în tehnologie, având peste 650 de angajați cu expertiză în mai mult de 40 de tehnologii.

Compania oferă servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie pentru o gamă largă de industrii, inclusiv IT, Telecomunicații, Banking & Finance, Asigurări, Energie, Industrie, Agricultură și Automotive prin cele doua divizii ale sale: Digital Software și Software Engineering.

Te-ar mai putea interesa și
Armata israeliană anunţă că va face zilnic o „pauză tactică” pentru livrarea de ajutoare în Gaza
Armata israeliană anunţă că va face zilnic o „pauză tactică” pentru livrarea de ajutoare în Gaza
Forţele armate israeliene au anunţat că vor face zilnic o "pauză tactică" în ofensiva din Gaza, pentru a permite livrarea de ajutoare, transmite duminică agenţia dpa....
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor ...
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung pierde podiumul. ”Până când vor afișa noi date precum glicemia, consumatorii vor gravita către segmentele de preț medii”
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung ...
Piața de dispozitive purtabile (ceasuri smart, brățări de fitness, căști, etc.) a început anul 2024 cu o creștere ...
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă baza aeriană din oraşul rus Morozovsk, situat la 170 ...