Siscale lansează în România programul Inteligenţa Artificială în IT şi anunţă recrutări

Siscale, companie care dezvoltă soluţii de inteligenţă artificială pentru eficientizarea operaţiunilor IT, lansează pe 15 noiembrie evenimentul „Inteligența artificială în IT”, prin care va introduce în industria locală cele mai avansate tendințe la nivel global care utilizează potențialul IT în operațiunile IT. De asemenea, Siscale lansează cu această ocazie și primul program de internship pentru atragerea de talente românești IT.
Economica.net - vin, 02 nov. 2018, 13:08
Siscale lansează în România programul Inteligenţa Artificială în IT şi anunţă recrutări

83% dintre liderii de afaceri și IT cred că inteligența artificială (AI) ajută organizațiile să fie mai eficiente, să reducă erorile umane și să-și analizeze mai bine datele, cu impact direct în succesul de afaceri.

În acest context, specialiștii Siscale au pregătit o sesiune de prezentări și demo-uri, prin intermediul cărora participanții vor afla cum poate fi utilizată inteligența artificială pentru automatizarea și eficientizarea operațiunilor IT.

Cu ajutorul AI, companiile cu activităţi complexe și volume mari de date generate din surse diverse şi neconectate între ele pot lua decizii mai rapide, pot preveni probleme și pot reduce costuri. Inginerii români vor arăta concret cum se pot analiza cantități masive de date pentru a determina cauzele finale ale problemelor din rețelele IT sau cum, prin intermediul analizei artificiale a limbajului, se pot trage concluzii despre calitatea interacțiunilor cu clienții.

„Tehnologia cu care lucrăm este la început de drum, însă este extrem de stimulatoare și deschide oportunități pentru inovare. De aceea, vrem să lansăm o provocare tuturor celor atrași de acest domeniu nou, pasionați de programare și Big Data și îi invităm să se înscrie în programul nostru de internship. Vor avea ocazia să lucreze direct cu primii ingineri certificați Elastic din România și să-și construiască o carieră de succes”, a declarat Petrică Ruță, CEO Siscale.

Echipa Siscale este formată, în prezent, din peste 30 de specialişti români, care dețin certificări tehnice de înalt nivel. Printre aceștia se numără și Bogdan Perian, care coordonează acum activitatea unei întregi echipe tehnice în calitate de VP DevOps, fiind unul dintre primii ingineri certificați Elastic din România și autorul unor soluții de ultimă generație bazate pe Machine Learning în domenii ca Automated Root Cause Analysis.

„Succesul nostru se datorează, în primul rând, echipei. Echipa Siscale e formată din oameni tineri și entuziaști, care dețin o educație și competențe excepționale. În perioada următoare intenționăm să recrutăm încă zece oameni, care vor fi implicați în proiecte incitante și inovatoare cu tehnologii de ultimă generație”, a spus Bogdan Perian.

Evenimentul organizat de Siscale împreună cu partenerii săi va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 10:00, în cadrul Universității Politehnica București, Splaiul Independenței nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.

Participarea la eveniment este gratuită, însă numărul de locuri este limitat, de aceea doritorii sunt rugați să se înscrie până pe 9 noiembrie, la acest link: http://www.siscale.com/meet-up.

Siscale este o companie IT înființată la începutul anului 2015, care dezvoltă soluţii de AI pentru eficientizarea și optimizarea operaţiunilor IT. Siscale este cel mai mare partener de pe Coasta de Est a SUA pentru Elastic, compania care a dezvoltat Elasticsearch, considerat cel mai bun motor de căutare pentru companii. Sediul central al companiei se află la New York, SUA, iar echipa de specialiști IT este localizată aproape în întregime în România.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
GCS: 1.141 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. 89 decese dintre care 10 anterioare
GCS: 1.141 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. 89 decese dintre care 10 anterioare
Un număr de 1.141 cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 89 decese, dintre ...
Omicron: Cazuri în cea mai populată ţară din Africa şi alte locuri în lume. Recomandări OMS
Omicron: Cazuri în cea mai populată ţară din Africa şi alte locuri în lume. Recomandări OMS
Nigeria, cea mai populată ţară africană, a depistat pe teritoriul său primele trei cazuri de variantă Omicron a coronavirusului ...
Antibiotice Iași a câștigat o licitație de 11 mil. euro în Marea Britanie. Va livra antiinfecțioase injectabile
Antibiotice Iași a câștigat o licitație de 11 mil. euro în Marea Britanie. Va livra antiinfecțioase injectabile
Compania Antibiotice Iași a câștigat licitația organizată de Ministerul Sănătății din Regatul Unit al Marii Britanii ...