Siscale lansează în România programul Inteligenţa Artificială în IT şi anunţă recrutări

Siscale, companie care dezvoltă soluţii de inteligenţă artificială pentru eficientizarea operaţiunilor IT, lansează pe 15 noiembrie evenimentul „Inteligența artificială în IT”, prin care va introduce în industria locală cele mai avansate tendințe la nivel global care utilizează potențialul IT în operațiunile IT. De asemenea, Siscale lansează cu această ocazie și primul program de internship pentru atragerea de talente românești IT.
Economica.net - vin, 02 nov. 2018, 13:08
Siscale lansează în România programul Inteligenţa Artificială în IT şi anunţă recrutări

83% dintre liderii de afaceri și IT cred că inteligența artificială (AI) ajută organizațiile să fie mai eficiente, să reducă erorile umane și să-și analizeze mai bine datele, cu impact direct în succesul de afaceri.

În acest context, specialiștii Siscale au pregătit o sesiune de prezentări și demo-uri, prin intermediul cărora participanții vor afla cum poate fi utilizată inteligența artificială pentru automatizarea și eficientizarea operațiunilor IT.

Cu ajutorul AI, companiile cu activităţi complexe și volume mari de date generate din surse diverse şi neconectate între ele pot lua decizii mai rapide, pot preveni probleme și pot reduce costuri. Inginerii români vor arăta concret cum se pot analiza cantități masive de date pentru a determina cauzele finale ale problemelor din rețelele IT sau cum, prin intermediul analizei artificiale a limbajului, se pot trage concluzii despre calitatea interacțiunilor cu clienții.

„Tehnologia cu care lucrăm este la început de drum, însă este extrem de stimulatoare și deschide oportunități pentru inovare. De aceea, vrem să lansăm o provocare tuturor celor atrași de acest domeniu nou, pasionați de programare și Big Data și îi invităm să se înscrie în programul nostru de internship. Vor avea ocazia să lucreze direct cu primii ingineri certificați Elastic din România și să-și construiască o carieră de succes”, a declarat Petrică Ruță, CEO Siscale.

Echipa Siscale este formată, în prezent, din peste 30 de specialişti români, care dețin certificări tehnice de înalt nivel. Printre aceștia se numără și Bogdan Perian, care coordonează acum activitatea unei întregi echipe tehnice în calitate de VP DevOps, fiind unul dintre primii ingineri certificați Elastic din România și autorul unor soluții de ultimă generație bazate pe Machine Learning în domenii ca Automated Root Cause Analysis.

„Succesul nostru se datorează, în primul rând, echipei. Echipa Siscale e formată din oameni tineri și entuziaști, care dețin o educație și competențe excepționale. În perioada următoare intenționăm să recrutăm încă zece oameni, care vor fi implicați în proiecte incitante și inovatoare cu tehnologii de ultimă generație”, a spus Bogdan Perian.

Evenimentul organizat de Siscale împreună cu partenerii săi va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu ora 10:00, în cadrul Universității Politehnica București, Splaiul Independenței nr. 313, etaj 2, Corp Bibliotecă.

Participarea la eveniment este gratuită, însă numărul de locuri este limitat, de aceea doritorii sunt rugați să se înscrie până pe 9 noiembrie, la acest link: http://www.siscale.com/meet-up.

Siscale este o companie IT înființată la începutul anului 2015, care dezvoltă soluţii de AI pentru eficientizarea și optimizarea operaţiunilor IT. Siscale este cel mai mare partener de pe Coasta de Est a SUA pentru Elastic, compania care a dezvoltat Elasticsearch, considerat cel mai bun motor de căutare pentru companii. Sediul central al companiei se află la New York, SUA, iar echipa de specialiști IT este localizată aproape în întregime în România.

Te-ar mai putea interesa și
BSDA-22 la Romaero: Tehnică militară de ultimă oră în România
BSDA-22 la Romaero: Tehnică militară de ultimă oră în România
În perioada 18-20 mai 2022 are loc la Romaero cea de-a opta ediție a Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2022....
China va rămâne „deschisă lumii”, promite preşedintele Xi Jinping
China va rămâne „deschisă lumii”, promite preşedintele Xi Jinping
China va rămâne "deschisă lumii" a asigurat miercuri preşedintele Xi Jinping, în timp ce restricţiile sanitare şi, ...
SUA: E posibil ca Phenianul să realizeze un test nuclear în timpul turneului preşedintelui Biden în Asia
SUA: E posibil ca Phenianul să realizeze un test nuclear în timpul turneului preşedintelui Biden în Asia
Statele Unite consideră că există o "posibilitate reală" ca regimul nord-coreean să efectueze "o altă lansare de rachetă" ...
Chestionarul de recensământ, la care populaţiei i se cere să răspundă complet şi exact, este făcut pentru statisticieni. Întrebările care vă pot pune în dificultate şi variantele de răspuns, explicate de INS
Chestionarul de recensământ, la care populaţiei i se cere să răspundă complet şi exact, este făcut pentru statisticieni. ...
Economica.net vă explică, într-o serie de materiale dedicate, la ce se referă întrebările din chestionarul de recensământ ...