Sistemul Android 11 va fi disponibil pe telefoanele Nokia 3.2

Compania HMD Global, care deține licența Nokia pentru telefoane, a anunțat luni prin intermediul unui comunicat că modelul Nokia 3.2 face actualizarea la sistemul de operare Android 11 (1).
Ion Dobreanu - lun, 05 apr. 2021, 18:03
Sistemul Android 11 va fi disponibil pe telefoanele Nokia 3.2

Nokia 3.2 a fost lansat cu promisiunea a trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizări ale sistemului de operare. Acest ultim upgrade la sistemul Android 11 subliniază în continuare dorința HMD Global de a oferi actualizări portofoliului de smartphone-uri Nokia, indiferent de segmentul de preț în care se încadrează terminalul.

Citiți și: Compania HMD Global a prezentat noul dispozitiv Nokia 1.4, care va ajunge pe piața din România în luna martie (economica.net)

Nokia este unul dintre liderii pieței în ceea ce privește terminalele care au capacitatea de a primi actualizări la nivelul sistemului de operare, pornind de la terminalele din gama de preț de 500 de lei, ceea ce reflectă orientarea companiei spre accesibilitatea cumpărării de telefoane, se precizează în comunicatul transmis de HMD Global.

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

• Gestionarea conversațiilor: clienții putând rămâne în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc.
• „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google (2) sau comenzile vocale, utilizatorii obțin un instantaneu al întregii zile. Ei au la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime.
• Resetarea automată a permisiunilor: smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent.

Despre HMD Global

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane și tablete.

Citiți și: Telefoanele Nokia 6300 4G și Nokia 8000 4G vor fi găsite pe piața din România începând din luna decembrie (economica.net)

(1) Termenele de actualizare vor varia în funcție de piață și depind de operator.
(2) Asistentul Google nu este disponibil în anumite țări și limbi vorbite. Acolo unde nu este disponibil, Asistentul Google este înlocuit de Căutarea Google. Verificați disponibilitatea la https://support.google.com/assistant.

 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...