1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Sodexo lansează cardul de vacanţă Turist Pass, pe care salariaţii pot primi anual, până la 11.400 de lei de la angajator ca să meargă în vacanţă

Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa românească a tichetelor valorice, a lansat cardul de vacanţă Turist Pass, pe care companiile îl pot oferi salariaţilor lor pentru a-şi cumpăra pachete turistice în România. Fiecare salariat din mediul privat poate primi pe acest card, din partea angajatorului, până la 11.400 de lei anual pentru a-şi cumpăra vacanţe în ţara noastră, sumă deductibilă pentru companie.

20 apr, 2018 | ECONOMICA.net

Cardul Turist Pass poate fi oferit atât angajaților din sistemul privat, care pot primi până la 11.400 de lei anual (sumă per angajat) pentru a-şi cumpăra pachete turistice în România, cât și celor care lucrează în sectorul public. Angajaţii din sectorul public pot fi recompensați anual cu până la 1.450 de lei pentru vacanță. Suma cu care este alimentat Cardul Turist Pass este valabilă un an, iar acesta poate fi alimentat de mai multe ori.

Cardul de vacanţă contactless Turist Pass este emis sub licenţa MasterCard Internațional şi beneficiază de tehnologia CIP&PIN. Voucherele de vacanță sunt emise atât în format digital, cât și de hârtie și pot fi folosite în paralel pentru a cumpăra servicii de cazare, masă, agrement și tratament dintr-o rețea dedicată de hoteluri, pensiuni și agenții de turism.

Toate destinațiile disponibile pot fi identificate cu ușurință cu ajutorul aplicației pentru mobil Card Sodexo România, aceeași aplicație pe care o folosesc utilizatorii cardurilor de masă. Cardul Turist Pass poate fi folosit în locațiile partenere ale Sodexo, care sunt dotate cu terminal POS și autorizate de Ministerul Turismului. Tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot beneficia de oferte dedicate, pot verifica oricând soldul disponibil și istoricul tranzacțiilor. În plus, utilizatorii aplicației Card Sodexo România pot beneficia de oferte promoționale în unele locații partenere.

Toate voucherele de vacanță în format electronic, nu doar Turist Pass, sunt 100% deductibile. Spre deosebire de oferirea aceleiași sume nete în bani, compania face o economie de 37% la bugetul destinat angajatului, spun oficialii Sodexo. 

„În 2017, voucherele de vacanță au fost printre cele mai accesate beneficii extrasalariale și au fost oferite în special de angajatorii din industria distribuției de bunuri, energie, transport, FMGC și auto”, a declarat Sven Marinus, CEO la Sodexo Benefits & Rewards Services România.

„Industria tichetelor valorice din România a făcut progrese în ceea ce privește diversificarea gamei de soluții și digitalizarea sistemului, iar angajații, mai ales cei din noua generație, apreciază această tendință. Crearea unui pachet salarial care include beneficii extrasalariale diverse crește șansele de atingere a obiectivelor de recrutare și de employer branding. O companie care are în vedere crearea unui echilibru între viața personală și profesională a angajaților, prin acordarea unui beneficiu care să susțină financiar vacanțele, își sporește șansele de a atrage cei mai buni candidați de pe piață și de a-i motiva pe cei care fac deja parte din companie”, a adăugat Sven Marinus.

Mai multe detalii referitoare la modul în care poate fi obținut cardul de vacanță sau despre pașii care trebuie parcurși pentru a intra în rețeaua de parteneri pot fi găsite pe www.sodexobenefits.ro, în secțiunea dedicata Turist Pass Card.

Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial, a fost înființată de către Pierre Bellon în Marsilia, în 1966. 
Sodexo operează în 80 de țări şi are peste 420.000 de angajați la nivel mondial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO