1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

Companii

Solicitările de fonduri europene pentru fermele de familie se apropie de plafonul maxim disponibil - AFIR

Valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanţare depuse până în prezent pentru sectorul ferme de familie din cadrul Submăsurii 'Investiţii în exploataţii agricole' se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru această sesiune de depunere, respectiv 20.577.695 euro, informează, vineri, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

16 oct, 2015 | Agerpres

Valoarea rămasă disponibilă în acest moment pentru sectorul ferme de familie aferentă acestei submăsuri este de 36.500 euro. Aşadar, depunerea de proiecte este deschisă pentru proiectele cu o valoare a mai mică decât această sumă, se precizează într-un comunicat al AFIR.

Pentru celelalte sectoare (zootehnic şi zona montană) din cadrul submăsurii 4.1 AFIR primeşte în continuare cereri de finanţare, sesiunea de depunere fiind deschisă până la 30 octombrie 2015, ora 16.00, scrie Agerpres.

Depunerea proiectelor continuă în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se opreşte înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO