SPONGE crește cu 84% în 24 de ore, pe fondul lansării V2 (P)

Ion Dobreanu - vin, 26 ian. 2024, 15:31
SPONGE crește cu 84% în 24 de ore, pe fondul lansării V2 (P)

Prețul monedei meme SPONGE este din nou în creștere, dând investitorilor speranța unui nou x100, pe măsură ce o nouă versiune a monedei este pe cale să fie lansată. De două ori în ultimele 24 de ore, tokenul SPONGE a atins prețul de 0,0012 dolari pe unitate. Ieri dimineață, prețul său oscila în jurul valorii de 0,0007 dolari, reprezentând o creștere de 84% în 24 de ore.

Are șanse SPONGE să depășească PEPE?

Va fi SPONGE următoarea monedă meme care va călca pe urmele lui PEPE și va înregistra o creștere de 4046%? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun investitorii. Pe YouTube, un analist criptografic subliniază că $SPONGE a crescut deja de x10 de când prețul său a scăzut în decembrie. Potrivit datelor CoinMarketCap, în ultimele treizeci de zile, SPONGE a crescut cu aproximativ 94%.

Odată cu lansarea SPONGE V2, această traiectorie ascendentă ar putea continua și în lunile următoare. Pentru a obține noile tokenuri SPONGE V2, deținătorii de SPONGE V1 trebuie să le mizeze pe un contract de tranziție. Până în prezent, o cantitate de 4 180 869 939 de tokenuri SPONGE V1 au fost mizate pe contractul de tranziție. Acest lucru reprezintă un total de 3.637.356 milioane de dolari.

Odată ce tokenurile au fost puse în joc pe contractul de tranziție, conversia de la SPONGE V1 la SPONGE V2 are loc automat. Cu toate acestea, niciodată nu a fost încă anunțată oficial. Așadar, deținătorii de SPONGE nu au decât să urmărească noutățile de pe rețelele sociale ale proiectului, în special X și Telegram.

SPONGE V2 promite recompense considerabile de miză

Cei care au pariat pe tokenurile SPONGE V1 beneficiază actualmente de un profit de 387%. Acesta este unul dintre motivele pentru care prețul SPONGE a cunoscut o asemenea creștere.

Odată cu lansarea noii versiuni și cu dezvoltarea jocului care va alimenta ecosistemul SPONGE V2, investitorii vor avea posibilitatea să câștige un randament mai mare de recompense.

Cumpără Sponge V2

Justin Sun deține SPONGE în valoare de 123.000 de dolari

La entuziasmul traderilor se adaugă vestea actuală că Justin Sun, fondatorul Tron, pare să se concentreze pe altcoins, cum ar fi SPONGE. La sfârșitul lunii decembrie, Sun a transferat 14 milioane de dolari de pe platforma Binance.

Analiza portofoliilor asociate cu acest antreprenor iconic de monede virtuale sugerează că token-urile precum SPONGE, care încep o actualizare pentru a se transforma într-o platformă de jocuri, vor fi în vizorul său.

Jucătorii pricepuți de pe piața criptomonedelor își îndreaptă atenția către monedele meme, un sector care a devenit o alegere populară printre investitorii în căutarea randamentelor promițătoare ale investițiilor.

În mai 2023, Justin Sun și-a anunțat intenția de a achiziționa monede meme. El a postat pe X (fostul Twitter), că va începe să ,,tranzacționeze monede meme din proiecte promițătoare”.

Potrivit datelor firmei de securitate PeckShield, a fost înregistrat un transfer de 6.166 ETH de la Binance către un portofel asociat cu Justin Sun. La prețul actual, acest transfer de ETH este evaluat la 14,7 milioane de dolari.

O adresă de portofel, identificată ca fiind „Justin Sun 4” pe Etherscan, deține criptomonede în valoare de 595 de milioane de dolari și este locul unde Sun își păstrează tokenurile SPONGE. Justin Sun deține 108 milioane de SPONGE, în valoare de 123.000 de dolari. Entuziaștii de criptomonede urmăresc îndeaproape acest portofoliu pentru a vedea dacă va miza pentru SPONGE.

O altă adresă de portofel ce aparține lui Sun, conține criptomonede în valoare de 282 de milioane de dolari, dintre care majoritatea în ETH. O mică parte din această sumă investită în Sponge ar putea schimba esențial prețul monedei.

Dar aceasta nu este singura adresă de portofel despre care se crede că are legătură cu Justin Sun. Mai există un al doilea portofel criptografic care poartă numele public „Justin Sun” pe Etherscan. Acest portofoliu este evaluat la 19,9 milioane de dolari.

SPONGE se află în lista celor mai populare perechi pe Dextools

Conform datelor Dextools, în prezent există 12.100 de deținători de tokenuri $SPONGE. Această cifră exclude tokenurile deținute pe bursele centralizate și pe cele puse în joc în contractul de tranziție V2. Volumul de schimb pe parcursul a 24 de ore a atins un nivel record de 2,4 milioane de dolari, în timp ce Dextools plasează capitalizarea totală a pieței la 40 de milioane de dolari.

O altă monedă populară este MICKEY. A fost lansat de un emitent de token-uri ca urmare a expirării drepturilor de autor asupra versiunii originale a personajului din desenul animat de la Disney. De asemenea, în top 10 cele mai populare perechi se află TGC, tokenul de la TG Casino.

Pe lângă câștigul atractiv și potențialul jocului de a produce venituri importante, SPONGE V2 va fi, de asemenea, lansat pe bursele descrise de site ca fiind „mai mari și mai bune”.

Tokenul SPONGE este disponibil în prezent pe burse importante precum Gate.io, MEXC, Bitget și Poloniex, dar ar putea avea acces la liderii de piață cum sunt OKX, Kucoin și, eventual, Binance.

Cumpără Sponge V2

Te-ar mai putea interesa și
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
SUA: Expansiunea parcurilor fotovoltaice pune în pericol o parte dintre cele mai bune terenuri arabile
Boom-ul energiei regenerabile riscă să prejudicieze o parte dintre cele mai bune terenuri arabile din America, în state cu cele mai mari randamente la culturile agricole, precum Indiana, Illinois......
Turcia îl sprijină pe Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO – presă
Turcia îl sprijină pe Rutte pentru funcţia de secretar general al NATO – presă
Turcia a decis să sprijine candidatura prim-ministrului olandez în exerciţiu, Mark Rutte, la funcţia de secretar general ...
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Borrell cere „să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie”
Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, a cerut duminică "să nu se deschidă ...
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului de bancassurance încheiat între cele două entități pentru un milion de clienți
NN România a plătit 25 de milioane de euro către clienții ING Bank România în ultimii 10 ani, în baza parteneriatului ...
NN România și ING Bank România au susținut peste un milion de clienți să beneficieze de protecție financiară prin ...