CHEEBS și AVAXINU au crescut de 150 de ori în doar 24 ore. Care este moneda ce urmează să explodeze? (P)

Tokenurile lansate de DEX continuă să înregistreze creșteri de proporții enorme. Această constatare vine după ce criptomonedele CHEEBS și AVAXINU au obținut cele mai bune performanțe, de 150 de ori în ultimele 24 de ore.
Ion Dobreanu - joi, 28 dec. 2023, 18:31
CHEEBS și AVAXINU au crescut de 150 de ori în doar 24 ore. Care este moneda ce urmează să explodeze? (P)

Investitorii au mirosit oportunitatea, iar în prezent se orientează către SPONGE V2 – o nouă monedă de tip meme, cu un potențial uriaș de creștere.

Momentan, criptomonedele CHEEBS și AVAXINU au o valoare de piață infimă de doar 19 300 de dolari, însă balenele cripto percep acest eveniment drept o oportunitate, deoarece un singur impuls ar putea genera profit de 25 de ori mai mare.

La momentul actual, AVAXINU se găsește pe piață la prețul de 0,00000000029 de dolari. Altfel spus, meme-coin-ul a cunoscut o augmentare de 104% peste noapte. Cu toate acestea, AVAXINU este departe de performanța omoloagei sale, CHEEBS, din cauza volatilității de care dă dovadă. Chiar dacă capitalizarea de piață a criptomonedei a ajuns la prețul istoric de 0,0000000005615 dolari, aceasta a suferit o scădere de 90%.

Prin urmare, mulți investitori nu se încumetă să-și asume asemenea risc, deoarece AVAXINU este foarte imprevizibil și poate duce la pierderi necontrolate. Iar în timp ce AVAXINU pierde din popularitate, pasionații de criptomonede iau cu asalt noua versiune a legendarei monede de tip meme, SPONGE V2, care promite câștiguri foarte profitabile.

Cumpără Sponge

 

Poate fi considerată lansarea SPONGE V2 o nouă eră în evoluția monedelor de tip meme?

SPONGE se află în topul listei celor mai profitabile monede virtuale ale anului 2023. Pentru anul viitor, dezvoltatorii au pregătit deja surprize entuziaștilor din domeniul criptomonedelor. Aceștia urmează să lanseze o versiune actualizată, cu denumirea sugestivă, SPONGE V2. Anunțul a fost publicat pe contul oficial de X (fost Twitter) al companiei.

SPONGE poate fi mizat cu scopul de a câștiga a câștiga SPONGE V2, iar utilizatorii care încep mai devreme acest proces vor obține bonusuri considerabile. Pre-vânzarea este activă pe site-ul web al proiectului. Tot acolo a fost prezentat și un viitor joc cripto de tipul „play-to-earn”. Utilizatorii vor putea să își ridice tokenurile SPONGE V2 achiziționate prin intermediul site-ului, la datele și orele anunțate pe canalele de socializare ale platformei.

De asemenea, investitorii trebuie să fie la curent că odată cu lansarea versiunii noi, tokenurile SPONGE V1 vor fi blocate permanent și vor fi eliminate treptat de pe piață. Cei care dețin în prezent tokenuri SPONGE V1 trebuie să le retragă și să participe la pre-vânzarea variantei noi.

Tokenul SPONGE a atras și în trecut atenția unora dintre cei mai importanți comercianți și influenceri din domeniul criptomonedelor. A obținut inclusiv o mențiune recentă în Pow’s Gem Calls, unul dintre cele mai populare canale Telegram pentru domeniul crypto cu 36.000 de membri.

 

Cum se obține profit din investițiile în SPONGE V2?

SPONGE s-a dovedit a fi o criptomonedă profitabilă încă de la lansare. Primii investitori au făcut peste 100.000 de dolari, tranzacționând Sponge V1, inclusiv Michael Wrubel, un analist YouTube cu 310.000 de abonați. Luând în considerare faptul că monedele meme vor fi cele mai populare și profitabile în anul care vine, utilizatorii trebuie neapărat să urmărească evoluția tokenului SPONGE V2, pentru a nu rata nici o oportunitate oferită de acesta.

Dezvoltatorii tokenului SPONGE au făcut o mișcare foarte inteligentă prin crearea unei noi versiuni a tokenului. Practic, datorită introducerii unei game variate de utilități, au reușit să mențină investitorii interesați, permițându-le să câștige și mai multe tokenuri V2 în acest proces.

Prima funcție interesantă este mecanismul „stake-to-bridge”. Jocul palpitant cu sistemul „play-to-earn”, care le va permite jucătorilor să obțină recompense SPONGE suplimentare constituie a doua funcție. Jocul P2E promite mai multă distracție și implicare în ecosistem.

Vor fi puse la dispoziția jucătorilor două variante ale jocului, una gratuită și alta contra cost. În versiunea plătită a jocului, utilizatorii vor folosi tokenuri SPONGE pentru a participa și câștiga premii. Aceste noi funcții adaugă mai multă coeziune comunității SPONGE, care pare a fi una prosperă.

Dacă sunteți încă indeciși, pronosticurile indică să acționați fără teamă. Dezvoltatorii SPONGE au demonstrat că tokenul are potențial uriaș, iar cifrele confirmă acest lucru. În prezent, echipa din spatele tokenului este mai pregătită ca oricând să facă față provocărilor și să ofere utilizatorilor o nouă oportunitate de diversificare a profiturilor sale.

Cumpără Sponge

Te-ar mai putea interesa și
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
SUA: O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe, şoferul ucis
O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă de unul din grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar şoferul a decedat, fără ca incidentul să fi......
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Cât costă un apartament în fostul hotel al fraților Negoiță, considerat unul dintre cele mai urâte din lume
Deschis în urmă cu 17 ani, hotelul Rin Grand, construit de frații Ionuț și Robert Negoiță avea aproape 1.500 de camere. ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii pentru investigaţia sa anti-subvenţii
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice din China că nu au oferit suficiente informaţii ...
Comisia Europeană a avertizat trei producători de vehicule electrice (EV) din China că nu au pus la dispoziţie suficiente ...
Premieră la Londra – primarul laburist Sadiq Khan obţine al treilea mandat
Premieră la Londra – primarul laburist Sadiq Khan obţine al treilea mandat
Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel ...