1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Studenţii vor avea liber vineri şi luni, pentru a putea vota în localitatea de domiciliu

Guvernul a aprobat marţi, la propunerea Ministerului Educaţiei, o Hotărâre prin care studenţii vor avea liber în zilele de vineri şi luni, informează Biroul de presă al Executivului.

11 noi, 2014 | Agerpres

'Guvernul a adoptat această Hotărâre pentru a asigura o participare neîngrădită a studenţilor la procesul electoral', precizează sursa citată.

Premierul a anunţat în şedinţa de guvern că decizia are în vedere exercitarea în cât mai bune condiţii a votului de către studenţi.

'Astăzi adoptăm hotărârea de guvern propusă de Ministerul Educaţiei. Un lucru care se mai folosea, de altfel, la toate alegerile, şi locale, şi generale. Ziua de luni pentru studenţi este liberă. Cei care vor să rămână în centrul universitar rămân, dar cei care vor să meargă acasă, să poată să voteze. Şi vineri. Vineri şi luni, în aşa fel încât, dacă merg acasă, votează acasă, unde, evident, nu sunt niciun fel de probleme. Dacă rămân aici, în centrele universitare să ne organizăm bine şi să nu fie niciun fel de coadă şi aglomeraţie', a declarat premierul, marţi, în şedinţa de guvern.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO